10 Reacties

3 maanden geleden

Oei lijkt niet zo eerlijk gezegd

3 maanden geleden

Nog een foto

3 maanden geleden

Maar het kan voor een xtje niet kwaad

3 maanden geleden

Ik kan het niet goed zien. Maar een tip die ik zelf veel gebruik is, eerst de buitenkant helemaal bruin bakken en daarna de pan lager en de deksel erop. Duurt wat langer, maar je vlees word ook gaar van binnen en het bakt niet aan

3 maanden geleden

Reactie op luna05

Maar het kan voor een xtje niet kwaad
Ik heb er 2 van op 🙈. Kwam er pas achter toen ik hem bijna helemaal op had, dus ik dacht even snel een foto maken. Hij was niet echt roze, maar net een rozige gloed ofzo

3 maanden geleden

Reactie op Sierra-ashley

Ik kan het niet goed zien. Maar een tip die ik zelf veel gebruik is, eerst ...
Goede tip, dankjewel

3 maanden geleden

Reactie op J2024J

Goede tip, dankjewel
Was erbij vergeten te vermelden dat je het natuurlijk wel regelmatig moet omdraaien. Wat ik ook van een vriendin had begrepen is dat het rode vlees meer gaat om de kans dat je een voedselvergiftiging kan krijgen waar de kleine niet zo goed op kan reageren. Dus als ik het goed begreep kan het dan deze ene keer geen kwaad, omdat de kans op voedselvergiftiging niet zo groot is

3 maanden geleden

Die is gewoon goed hoor! Sowieso is het heet genoeg geweest, maak je niet druk!

3 maanden geleden

Ik gebruik ook wel een vleesthermometer. Gaat vooral om de kerntemperatuur. Hij kan best warm genoeg zijn en alsnog een klein beetje roze lijken.