8 Reacties

3 jaar geleden

Ik denk dat 't maar deze wordt?

3 jaar geleden

Ik denk dat bij honing het vooral belangrijk is dat dit als ingrediënt meestal vers gebruikt wordt, dan kan die bacterie er inderdaad in zitten. In olvarit is het denk ik bereid/bewerkt dus niet gevaarlijk als het goed is. Ff olvarit bellen?

3 jaar geleden

Er staat wel bij dat de honing verhit is geweest en geschikt is voor kinderen onder de 1 jaar

3 jaar geleden

Ik denk inderdaad ook dat door de verwerking de honing veilig is. Verse honing kan infantiel botulisme veroorzaken, maar volgens mij kan dit in zo´n granenmengeling niet meer zitten.

3 jaar geleden

Volgens mij is de kans op botulisme echt heel heel klein, zeker bij bewerkte honing. Die adviezen zijn beetje doorgeschoten 😅🤦. Er zijn ook landen waarin honing wel onder de één wordt gegeven. Geen zorgen dus denk ik

3 jaar geleden

Ohh dan, dat klinkt dan ineens een heel stuk anders. Haha. Dank!

3 jaar geleden

Als algemeen advies rondom pap, ook nog even de volgende info, vond ik erg verhelderend: https://www.consumentenbond.nl/kindervoeding/test-pap-voor-kinderen Vooral 'zonder toegevoegde suiker, toch mierzoet'.