7 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb ook een stomer van een vriendin gehad die in de horeca heeft gewerkt en die zie tegen mij je kan ook vlees/vis erbij doen dat het mee stoomt deed ze zelf ook altijd bij haar kinderen

4 jaar geleden

Kip zou ik voor altijd even voorgaren! Al is het maar voor de zekerheid 😉

4 jaar geleden

Ik doe het allemaal samen

4 jaar geleden

Als de stoomtijd lang genoeg is kan het erbij

4 jaar geleden

Ik heb laatst kip en zalm gewoon mee gestoomd. Gehakt zat ik aan te denken om dat gewoon voor de braden, zodat het al klein is. Maar meer omdat ik niet weet hoe dat er uitkomt als je het stoomt.

4 jaar geleden

Reactie op BizzyBee

Ik heb laatst kip en zalm gewoon mee gestoomd. Gehakt zat ik aan te denken ...
Maar als ik het niet vertrouw of het wel gaar is, stoom ik voor de zekerheid wel altijd nog extra

4 jaar geleden

Wij stomen het mee met de groenten, staat zo ook in dat receptjesboek dat erbij zat