15 Reacties
5 jaar geleden
Zalm, kibbeling... eigenlijk elke vis behalve tonijn :) zolang het maar goed gaar is denk ik
5 jaar geleden
Ik eet bijna nooit vis, maar haal nu elke week zalmkibbeling bij de visboer en vraag dan of ze ze extra goed willen doorbakken. (Doorfrituren dus eigenlijk) zal niet het allergezondst zijn, maar zo kom ik iig aan mn vis.
5 jaar geleden
Reactie op Erse
Wij eten vaak dorade, ik maak hem klaar in de oven. Of ansjovis in de pan g ...
Dorade mag niet hè! Is een roofvis, zit veel kwik in wat slecht is voor de baby. Of je m nou goed doorhakt of niet. In De ZwangerHap app kan je alles zien!
5 jaar geleden
Veel vis mag inderdaad niet meer. Zoute haring, paling, makreel, tonijn ☹ Zure haring schijnt dan weer wel te mogen, maar vind alleen de zoute lekker. Ben zelf ook geen kabeljauwfan.
Wij halen elke zaterdag vis bij de visboer en dan afwisselend kibbeling of lekkerbek. Erg lekker en dat mag je gewoon eten. En niet echt vis, maar meer zeevruchten: garnalen en mosselen. Voor de liefhebbers. Dat mag ook als het maar goed verhit is geweest.
5 jaar geleden
Gekweekte paling kan wel las ik!
https://www.palingkopen.nl/paling-als-je-zwanger-bent/
















