5 Reacties

één jaar geleden

Oprechte vraag: waarom zou je het wegen? Ik weeg niks, eerlijk gezegd Ik zou het denk ik gekookt wegen, want dat is wat er naar binnen gaat

één jaar geleden

ik maak porties voor in de diepvries en zo weeg ik alles af

één jaar geleden

Reactie op anneliesvdc

ik maak porties voor in de diepvries en zo weeg ik alles af
Ik maak ook porties voor in de diepvries, maar weeg eigenlijk nooit iets af. Beetje op t oog wat ik op een bordje zou doen. Ik denk dat t niet veel uitmaakt of je gekookt of ongekookt vlees weegt. Denk dat t niet veel in grammen afneemt.

één jaar geleden

Ik zet bord op weegschaal en zet die pas aan als alles gekookt/gebakken is en ik het op kan scheppen. Dan weeg ik zo gelijk alles en kan ik het zo aan hem geven. @krista77 ik weeg het af omdat mijn zoon door blijft eten tot spugen aan toe. Hij is niet de dunste en zit dus vaak bij 250 gram al goed vol zonder overgeven. Vandaar dat ik het weeg. Hij stopt dus gewoon echt niet als hij vol zit.

één jaar geleden

Ik weeg niks. Alles op gevoel. Alleen soms pasta of rijst ongekookt. Voor vlees maakt het denk ik niet zoveel uit.