12 Reacties
3 jaar geleden
Niet om in te vriezen, maar van die chili zakken en een pak wraps vind ik soms ideaal. Wraps vullen en kaas erover in de oven. Weinig werk.
Sowieso alles wat in de oven kan, traybake dingen. Bijvoorbeeld diepvriesgroente met een zak krielaardappeltjes en eventueel (vegetarische) gehaktballetjes. Beetje olie zout en peper. Ook heel makkelijk.
3 jaar geleden
Ik zou vooral sauzen invriezen (rijst en pasta dan los koken, scheelt ruimte en is lekkerder :) ). Wat inspiratie (wij hebben een slowcooker, mega handig bij de bereiding van het grootste deel van dit lijstje, maar kan vast ook wel uit de pan ):
- Chili con carne
- Hachee
- Pulled chicken met saus (bijv kerrie)
- Goulash
- Boeuf Bourguignon
- Zuurvlees
- Lasagne (dan geldt mijn eerdere opmerking niet 馃檭)
3 jaar geleden
Hoi! Hoe zit het met ui en borstvoeding? Ik wil ook graag gerechten invriezen maar in veel dingen zit ui. Krijgt de baby daar kramp van of kan je wel ui eten maar niet te veel?
3 jaar geleden
Ik ga zelf Turkse broodjes maken en invriezen. Sommigen met gehakt, anderen met fetakaas.
Verder maak ik een sausje van tomatenpuree, tomaten, paprika en ui. Kun je gebruiken bij pasta of kofta (gehaktballen) gerechten. Daarnaast wil ik vers gehakt halen en kofte maken en invriezen. 鈽猴笍
3 jaar geleden
Reactie op Eline Zwaal
Hoi! Hoe zit het met ui en borstvoeding? Ik wil ook graag gerechten invriez ...
Las laatst van een lactatiedeskundige dat ze geen kramp krijgen van voeding.
Geen idee of het waar is, ik heb er bij me zoontje iig nooit rekening mee gehouden. Merkte nooit iets (extra鈥檚) aan hem.
3 jaar geleden
Inderdaad veel sauzen invriezen. Pasta, rijst erbij koken is vaak snel gebeurd. Wij kijken nu telkens wat in de aanbieding is en kopen er dan wat extra van om in te vriezen














