7 Reacties

2 jaar geleden

Probeer het eens andersom, eerst het water opwarmen en dan de scheppen erin, ik heb het altijd zo gedaan, en bijna nooit klonters.

2 jaar geleden

Eerst water opwarmen dan poeder er in en roeren met een vork kan je eens proberen

2 jaar geleden

Reactie op cheyy_xx

Probeer het eens andersom, eerst het water opwarmen en dan de scheppen erin ...
Wordt het dan niet kouder als ik na het opwarmen de poeder er in doe, of warm je het flesje iets warmer op dan dat ze drinken?

2 jaar geleden

Reactie op CMMM

Wordt het dan niet kouder als ik na het opwarmen de poeder er in doe, of wa ...
Ja iets kouder, ik geef zelf 210+7, fles doe ik ongeveer 50 seconde op 1000W.

2 jaar geleden

Reactie op CMMM

Wordt het dan niet kouder als ik na het opwarmen de poeder er in doe, of wa ...
De flesjes moeten ook niet perse warm zijn. We warmen het hier maar kort op. Vrienden van ons geven het gewoon op kamertemperatuur. Is een beetje een gewoonte, dat opwarmen. Het mengt wel beter als het water al wat warmer is, heb ik al gemerkt.

2 jaar geleden

Mengt idd beter met water eerst wat verwarmd, hoeft niet super warm. Maar hier ook gemerkt dat het dikker is idd. De schepjes zijn nu ook ongeveer 4 gram per schepje ipv 3 gram dus het grotere schepje lijkt wel zo te zijn idd

2 jaar geleden

Anders gewoon 2/3 koud water en 1/3 kokend water erin en dan melkpoeder erin