7 Reacties

2 dagen geleden

Verdund en met mate kan het geen kwaad.

2 dagen geleden

Bij fermentatie ontstaat er inderdaad alcohol, maar die alcohol wordt daarna weer opgezet in een zuur door bacteri毛n. Er blijft vrijwel geen alcohol meer over. Ik denk dat het volkomen veilig is.

2 dagen geleden

Ik drink het altijd verdund voor een grote maaltijd om me suiker spiegel stabiel te houden. Maar dat kan totaal geen kwaad op een fles zit 0,5 en in 茅茅n lepel zit weliswaar niks meer wat ik lees.

2 dagen geleden

Reactie op Lauraaaxx

Bij fermentatie ontstaat er inderdaad alcohol, maar die alcohol wordt daar ...
In dit geval maakt zelfs Google ons niet bang als je er naar gaat zoeken

2 dagen geleden

Als het je stress geeft dan gewoon wat anders kieze.. Er is een app die heet zwangerhap, waar je alles kan vinden

2 dagen geleden

Ik zou er niet eens aan gedacht hebben om op te zoeken of het wel of niet mag 馃檲 gewoon lekker eten, gaat om zooo鈥檔 klein beetje. En als het je stress geeft, dan weet je het nu voor de volgende keer.

13 uur geleden

Mijn verloskundige heeft het me zelfs aangeraden tegen maagzuur, dus zou me er niet al te druk over maken.