Eerste verjaardag.

mevrouw
één maand geleden
Volgen
Hallo mama’s, Volgende maand worden onze baby’tjes alweer 1 jaar. Hoe gaan jullie dit vieren? Wij hebben voor haar verjaardag een cake smash shoot en vieren haar verjaardag thuis. Wij laten het huis versieren in een leuk thema en nodigen wat vrienden en familie uit. Ik ben benieuwd hoe jullie de 1e verjaardag van je kindje gaan vieren of nog leuke tips hebben om die dag te doen🤗.
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
6 reacties
LFM96
één maand geleden
Wij nodigen de familie van mijn man en mijzelf uit. Ik heb een ballonnenboog met versieringen en een nijntje taart besteld. Ook hadden we van de week de cakesmash fotoshoot gedaan en de foto’s zijn om op te vreten! 😍
  • Rapporteren
Kyuubi
één maand geleden
Hier ook een Smash cake besteld en word het ook thuis gevierd. Ballonnen en helium worden zelf geblazen 🤭
  • Rapporteren
Liescodeluxe
één maand geleden
Wij hangen slingers op en maken zelf een koemelkvrije taart waar ze van kan gaan genieten. We hebben 9 mensen uitgenodigd en die komen zodra ze wakker wordt van haar ochtendslaapje. Vanwege de drukte wil ik het niet te groot voor haar maken. De dag erop is ze echt jarig en heb ik wel een vrije dag opgenomen. Afhankelijk van het weer lekker samen naar de speeltuin of iets.
  • Rapporteren
Trace
één maand geleden
22 oktober cake smash. En de 30e vrienden en de kinderen komen vanaf smiddags. Op z'n eigen echte verjaardag de opa's en oma's
  • Rapporteren
SandraLivv
één maand geleden
Hier al druk er mee bezig, taart is al besteld, outfit is al binnen gelijk maar 2 verschillende gedaan voor als ze vies word van haar mega taart. Verder heb ik thema Nijntje en alles is echt roze roze van bestek tot aan de vlaggen je kunt zo gek maar niet bedenken. Hou het lekker met een klein clubje bij me thuis.
  • Rapporteren
Kyuubi
één maand geleden
Ik heb net 3 vd4 Houten speelgoed besteld bij Lidl voor zijn verjaardag. Links onder was uitverkocht.
  • Rapporteren