Eten met stukjes

Ashley24michael
één maand geleden
Volgen
Onze kleine meid is nu 11maanden maar wilt alleen maar haar groentepapje gemixt eten hebben al een aantal keren geprobeerd met hele kleine stukjes maar dat weigert ze. Terwel ze wel stukjes brood eet. Heeft iemand dit ook ?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
3 reacties
EBDJ
één maand geleden
Ik volg. Ik had het hier toevallig met mijn man over. Brood gaat moeiteloos en ook sommige dingen die ze inmiddels kent, zoals een stukje appel. Maar peer bijvoorbeeld dan weer niet. Ik lees graag mee. Bedankt voor dit topic. Onze meid is morgen 11 maanden.
  • Rapporteren
Anneke501
één maand geleden
Hier verschilt het idd ook. Brood en stukjes zacht fruit gaat echt prima. Maar avondeten is heel wisselend. Ze heeft ook nog maar 4 tandjes (2 onder en 2 boven). Dus ik hoop dat t wat beter zal gaan als ze wat meer tandjes heeft en wat meer echt kan kauwen.
  • Rapporteren
kellykleingeld
één maand geleden
Zelf laten ontdekken, mijn dochter wil inmiddels niet anders dan grote stukken. Van een lepel eten doet ze bijna niet, alleen pap en yoghurt. Ze wilt graag alles zelf doen. Word 1 grote puinhoop, maar ze krijgt steeds meer in haar mond. Ik leg het voor haar neer en dan pakt ze het zelf en stopt het in haar mond. En dit terwijl ze nog geen tanden geeft.
  • Rapporteren