Totaal ander ritme

JEDtv
één jaar geleden
Volgen
Het valt me elke dag weer op. Op een of andere manier word ik sinds dat ik weet dat ik zwanger ben, elke dag om 6 uur wakker (om te plassen) en vervolgens val ik in slaap om om 8 uur klaar wakker te worden en niet meer te kunnen slapen. Normaal gezien sliep ik op mijn vrije dag zo tot 11/12/13 uur maar nu mag ik blij zijn als het 8:15 is😭. Als ik dan ook terug kom uit werk ben ik ook echt kapot. Zijn er meer van jullie die dit hebben?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
3 reacties
jumu
één jaar geleden
Is om je vast voor te bereiden voor als de baby er is😂 nee grapje, geen idee hoe het komt maar ik ben afgelopen nachten ook heel vroeg wakker geworden, kwam daarna niet meer in slaap terwijl ik normaal altijd kan slapen. Ik ben wel heel erg moe, dat dan weer wel..
  • Rapporteren
Miesjo95
één jaar geleden
Ik heb het ook. Sinds dat we weten dat ik zwanger ben zijn we iedere ochtend rond 7u klaar wakker. Mijn vriend grapte inderdaad al dat dit is om ons voor te bereiden haha. Ik vind het niet erg hoor want normaal kon ik heel moeilijk uit bed komen. Maar gek is het wel!
  • Rapporteren
KnR
één jaar geleden
Heel herkenbaar! Slapen was bijna mijn hobby.... nu zeker 1x in de nacht er uit om te plassen en om 7 uur klaar wakker. Voorheen was ik nooit wakker te krijgen...Begin nu ook overdag wat meer moe te worden dus hopelijk gaat het ergens gecompenseerd worden. 7w3d
  • Rapporteren