5 Reacties

één jaar geleden

Pasta met spinazie (a la crème) en zalm misschien een optie?

één jaar geleden

Ik doe ook wel eens stukjes door stamppot. Maakt hen echt niet uit hoor

één jaar geleden

Je kunt zelf een sausje van kookroom met knoflook en ui maken. Onze vent vindt het heerlijk. Deze saus kan je ook door de rijst heen doen, in combinatie met bijv. champignons of spinazie.

één jaar geleden

Ik maak zelf pastasaus van verse tomaten, basilicum etc. Koken en erna in de blender. Heel snel klaar! Uit potten vind ik toch iets teveel zout in zitten. Zalm doe ik meestal met zoete aardappelen en groente.

VRIEND

één jaar geleden

Reactie op MinnieMouse

Je kunt zelf een sausje van kookroom met knoflook en ui maken. Onze vent vi ...
Ik ook. met slagroom, creme fraiche of tomaten saus als basis. Beetje spinazie, champignons en stukjes ham ofzo. Zalm kan ook door de roomsaus, met wat peper, aangevuld met dopewrtjes.