10 Reacties

5 maanden geleden

Ik laat het even aan de lucht liggen een half uurtje voordat ik het geef, dan droogt het een klein beetje uit . Je kan het ook in de melk dippen

5 maanden geleden

Reactie op Pinkeltwinkel

Ik laat het even aan de lucht liggen een half uurtje voordat ik het geef, d ...
En welk brood gebruik je dan?

5 maanden geleden

Wij geven lichtbruin brood, beetje in zn melk gedoopt. Ons zoontje wordt helemaal gek als t blijft plakken en zo gaat het stukken beter. Verder geven we ook wel een een cracot waar die op kan sabelen of granenpap door de fruit als hij echt geen brood wilt, zo krijgt hij toch wat vezels binnen

5 maanden geleden

Ik toast het brood even, en geef het dan in reepjes om zelf te eten 👍🏼

5 maanden geleden

Wij gebruiken bruin brood, ook geroosterd. Dan plakt het een stuk minder!

5 maanden geleden

Reactie op Fem.

Wij gebruiken bruin brood, ook geroosterd. Dan plakt het een stuk minder!
En dan net zoals IreenK in reepjes om zelf te eten ☺️

5 maanden geleden

Ik geef graag volkorenbrood van Harry’s. Het brood blijft heel lang goed.

5 maanden geleden

Reactie op Fem.

En dan net zoals IreenK in reepjes om zelf te eten ☺️
Dit doen wij ook! Werkt perfect.

5 maanden geleden

Reactie op Chamss

Ik geef graag volkorenbrood van Harry’s. Het brood blijft heel lang goed.
Waar haal je dit?

5 maanden geleden

Normaal bruin brood (dus niet volkoren). En dan meestal met een klein laagje boter om het wat zachter/gladder te maken en wat vet toe te voegen.