Wij geven soep met brood er in om het wat steviger te maken.. houden rekening met bereiden, en voegen zelf naderhand zout/maggi/tabasco/sambal toe. Maak het brood heel klein…
Mijn man maakt altijd tomatensoep met rijst. Voor ons zoontje doet hij dit zonder bouillon, en serveren we het over een boterham. Dus eigenlijk al vrij dikke soep die dan verder in het brood trekt waardoor hij het gewoon met zijn handen kan eten
Op de kinderopvang hadden we altijd soep zonder stukjes en die gaven we aan de jongste un een bakje met daarbij Turk brood in stukjes zodat het wat meer een papje werd. Dan konden we het makkelijke geven en vonden zij het lekkerder eten. De wat oudere kindjes kregen gewoon een bakje soep en stukjes brood erbij om te dopen
Ik maak soep iets dikker en dan gewoon op een lepeltje voor ‘m. Geef ‘m de lepel in z’n hand en hij brengt dan zelf naar z’n mond. Wel gesmeer maar hij vindt het heerlijk :)