5 Reacties

5 jaar geleden

Wij zijn begonnen met kip. Gekookt en in stukken vermalen. Dit ingevroren en elke dag een schepje erbij. Zo hebben we inmiddels kip, witvis, zalm, filetlapje en biefstuk gehad. Allemaal goed geslaagd!

5 jaar geleden

Reactie op Miekejuf

Wij zijn begonnen met kip. Gekookt en in stukken vermalen. Dit ingevroren e ...
Dank je wel voor je reactie! Als ik het goed begrijp doe je dan de vis of het vlees koken, vermalen en dan ook gewoon invriezen ? Doe je het dan nadien gewoon mee opwarmen in de magnetron of au bain-marie ? 馃槵 dank je!

5 jaar geleden

Hallo, ik maak kip of lamsvlees voor mijn kleine meisje, dit kook ik eerst apart en dan voeg ik het toe aan haar groente en rijst of aardappel. Wel vermalen eerst. Ik maak porties voor 2 dagen. Maar je kan het ook invriezen en dan gewoon samen opwarmen in een pannetje of magnetron

5 jaar geleden

Witvis en runder tartaar ben ik mee begonnen. Dit bak ik in olijfolie en vermaal dit dan samen met de groenten en aardappel die ik gekookt heb. Dan als het afgekoeld is de vriezer in. Bij ons viel in het begin kip juist wat zwaar. Ik gebruik 1 tartaar voor 3 a 4 bakjes .

5 jaar geleden

Reactie op Evelien Hendrickx

Dank je wel voor je reactie! Als ik het goed begrijp doe je dan de vis of ...
Ik verwarm het met de groenre in de magnetron. Gaat erg goed.