5 Reacties

5 jaar geleden

Klopt, alleen vis eten wat verhit/gebakken is. Behalve roofvissen zoals tonijn, paling en zwaardvis. Dit mag je ook verhit niet eten ivm zware metalen die in de vis kunnen zitten. Maar zalm en kabeljauw etc kun je eten mits verhit. Niks rauws helaas.

5 jaar geleden

Dit staat op de zwangerhap app

5 jaar geleden

Als het uit een potje van de supermarkt komt zal het vast verhit zijn toch? Of zeg ik nu iets geks. 馃槄

5 jaar geleden

Reactie op Joanna1988

Als het uit een potje van de supermarkt komt zal het vast verhit zijn toch? ...
Die gemarineerde niet denk ik.. die in blik wrs wel :p

5 jaar geleden

Ik eet sinds kort geprakte sardientjes (uit blik), voeg rauwe sjalotjes bij. Sjalot wel eerst wassen. En dan wat peper en zout. Met optie kruidenkaas of mayo doorheen. Kun je op toast of brood doen