3 Reacties

茅茅n jaar geleden

Ik heb bakjes van 100/150 gram met pastasaus, groente en vega gehakt, curry's en gegrilde groente. Dan hoef je alleen maar pasta, rijst of noedles te koken. Scheelt erg in de tijd :)

茅茅n jaar geleden

Mijn dochter is fan van quiche. Lekker met veel groenten en een vulling op basis van ei. Kan je in puntjes invriezen en kan zij dan mooi uit het vuistje eten.

茅茅n jaar geleden

Ik doe vaak ingredi毛nten los invriezen. Dus aardappels los, groente los en vlees los. Zo maak ik ook sausjes voor pasta en die vries ik apart in. Dan kan ik van hetzelfde elke keer net wat anders maken. Meestal eet hij met de pot mee maar als we dan ongezond eten heb ik voor hem een goede maaltijd. Ook is het makkelijk om de restjes die wij over hebben gewoon in te vriezen en te bewaren. Wij gooien eigenlijk gezond eten dus nooit meer weg 馃槈