Macaroni met rode saus: ui, paprika, wortel, bleekselderij, courgette, knoflook en gehakt. Aanbakken, daarna tomatenblokjes (blik, zonder zout) en gezeefde tomaten (zonder zout) toevoegen, lekker goed door laten koken, beetje Italiaanse kruiden en na het koken van de pasta een schepje kookwater erbij. Hier iedere keer weer succes!
Ik mix wortel, tomaat, ui en paprika dat laat ik goed koken en zoveel mogelijk vocht eruit krijgen. Ik voeg daar koriander, paprika en knoflook aan toe. Daarna pasta koken en klein beetje vocht toevoegen aan de saus. Je kan er kip of gehakt bij doen
Gehakt, tomaten, ui, basilicum. En dan qua groente wisselend: Broccoli, bloemkool, wortelen, paprika, courgette.
Ik vries porties in.
Doe ook wel eens alleen courgette en alleen bonen erbij. Gaat hier ook prima
Deze moeder is een tikje lui, volkoren penne, zuivelspread erdoor en dan wak gewokte groente zoals courgette en champignon. Als ik er zelf van mee-eet ook wat pesto ( maar dat is misschien nog te zout..)