6 Reacties
één maand geleden
Hier valt een pasta (liefst spaghetti) altijd in de smaak. We doen er dan groenten bij, gehakt, kruiden zonder zout en een blik tomatenblokjes zonder zout. Smaakt prima!
Je kan er voor jezelf later altijd zout aan toevoegen, maar ik mis het niet in dit gerecht eigenlijk.
één maand geleden
Ik maak vaak saus voor de pasta of voor een risotto door groente in de oven te bakken en vervolgens gooi ik ze in de blender. Kruiden en eventueel vlees of vis erdoor en voila. Succesvolle combi’s hier: courgette, aubergine en groene paprika uit de oven door de blender, wat gehakt erbij en een pasta. Of gekookte spinazie en courgette met knoflook en parkezaanse kaas in de blender voor bij de pasta. Of pompoen met wortel en ui uit de oven met wat spekjes. Daar is eindeloos in de combineren en het is vet makkelijk.
Hier is AVG ook altijd een succes, vaak doen we dan 2 soorten groenten erbij zodat ze kunnen kiezen.