6 Reacties

één maand geleden

Je kan altijd je eigen versie maken van Olvarit. Tomaat, witvis en pasta. Bruine bonen , appel , rijst en rundvlees. Spaghetti, courgette en kip. Bloemkool, ei en aardappelen. Etc.

één maand geleden

https://www.ellaskitchen.nl/recepten/gezellig-engelse-cottage-pie Dit is het lievelingseten van onze dochter en wij vinden het zelf ook erg lekker!

één maand geleden

eefkooktzo.nl staat elke week een nieuw weekmenu op. Vaak wel lekkere recepten! Kook dan met minder of geen zout en vervang weleens wat dingen (zoals bouillonblokjes ofzo) en doe voor onszelf dan zout erop aan tafel.

één maand geleden

Hier valt een pasta (liefst spaghetti) altijd in de smaak. We doen er dan groenten bij, gehakt, kruiden zonder zout en een blik tomatenblokjes zonder zout. Smaakt prima! Je kan er voor jezelf later altijd zout aan toevoegen, maar ik mis het niet in dit gerecht eigenlijk.

één maand geleden

Ik maak vaak saus voor de pasta of voor een risotto door groente in de oven te bakken en vervolgens gooi ik ze in de blender. Kruiden en eventueel vlees of vis erdoor en voila. Succesvolle combi’s hier: courgette, aubergine en groene paprika uit de oven door de blender, wat gehakt erbij en een pasta. Of gekookte spinazie en courgette met knoflook en parkezaanse kaas in de blender voor bij de pasta. Of pompoen met wortel en ui uit de oven met wat spekjes. Daar is eindeloos in de combineren en het is vet makkelijk. Hier is AVG ook altijd een succes, vaak doen we dan 2 soorten groenten erbij zodat ze kunnen kiezen.

één maand geleden

Wij koken regelmatig uit Op! (Vega, maar er is ook een niet vega variant) van Jet van Nieuwkerk.