6 Reacties
14 dagen geleden
Hebben hier hetzelfde gehad. Ben gewoon meteen begonnen met de kunstvoeding.
Klaarmaken doen wij nu zo:
Eerst flink wat water koken en in een thermoskan warm houden. Vaak was het dan juist weer te warm waardoor ik het nu laat afkoelen, in de koelkast zet (mag 24 u bewaard worden), met dit ‘koude’ water het flesje maak maar dan nog bijv 30 ml gekookt ‘vers’ water bijschenk. Dan is het drinkklaar.
14 dagen geleden
Reactie op Loontje26
Super dankjewel voor je reactie en tips! Zagen jullie al snel resultaat?
Nee, wij zijn naar de Pepti overgestapt ivm vermoeden van een kma. Maar denk niet dat het dat is.
Geen dank! Hopelijk bij jullie wel snel resultaat
13 dagen geleden
Wij hebben een waterkoker met temperatuur regelaar. Zou je eerst een grotere hoeveelheid water kunnen koken, dit af laten koelen en vervolgens op de juiste temperatuur in zo’n speciale waterkoker kunnen warm maken? Misschien is dat een beetje omslachtig maar het duurt zo lang voordat gekookt water afkoelt.