4 Reacties

3 maanden geleden

Ja, ik ben drie daagjes samen met mijn ouders naar Groningen geweest. Ik was toen 28 weken. Niet de meest uitgebreide babymoon, maar wel erg van genoten. 馃

3 maanden geleden

Reactie op KeMaFaNy

Ja, ik ben drie daagjes samen met mijn ouders naar Groningen geweest. Ik wa ...
Heerlijk! Aan zoiets zit ik inderdaad ook te denken. Had je nog wat speciaals gedaan of echt alleen lekker relaxen

3 maanden geleden

Reactie op Rob_in

Heerlijk! Aan zoiets zit ik inderdaad ook te denken. Had je nog wat speciaa ...
Wij hadden toen geluk met het weer dus wij hebben gewandeld en een Stadsrondvaart (hadden we geboekt via GetYourGuide) gemaakt. Daarnaast veel op terras gezeten en beetje sightseeing. We verbleven in hotel Halbert en dat was op goede loopafstand van het centrum en de parking Ossenmarkt. De Stadsrondvaart was wel even wandelen (kleine 20min), maar zeker de moeite waard, want dan loop je door het centrum en zie je al het moois wat Groningen te bieden heeft. Ik houd sowieso wel van stedentripjes. Alhoewel dat natuur me ook kan bekoren, was ik liever toen ik zwanger ergens waar ik snel naar het wc kon (馃檲) of even ergens kon zitten om uit te rusten.

2 maanden geleden

Ik ben een weekje met de hond naar Otterlo geweest. Ik was toen 25 weken zwanger. Lekker wandelen en veel lezen, echt op mezelf maar toch de hond erbij om tegenaan te kletsen en erop uit te gaan. We waren beide moe, dus lekker bijgekomen. Het was ook een hittegolf toen in Nederland. Ik ben ook alleen uiteten gegaan, maar heb vooral heel makkelijk gedaan.