11 Reacties

één jaar geleden

Hier een BAM maar dan met een donor van de europeanspermbanl dus geen ervaringen met contracten enz

één jaar geleden

Hey, heb je Facebook? Daar zijn meerdere BAM moeder groepen met ervaringen en tips. Ook is er de website freya met heel veel info. Veel succes!

één jaar geleden

Reactie op Bowden

Hey, heb je Facebook? Daar zijn meerdere BAM moeder groepen met ervaringen ...
Dat is een goeie tip! Dankjewel.

één jaar geleden

Hier ook BAM. Het begon op die leeftijd ook te kriebelen en na lang wachten.. Mag ik binnen 4 weken mijn zoontje verwelkomen! Ook via de Europese spermabank dus zonder contract (wonende te België, Wilrijk, via Middelheim). Veel succes met je traject!!

één jaar geleden

Hier een BAM met een donor zwangerschap via OneWish! Ik ben nog erg jong, maar nadat ik mijn eerste kindje ongepland kreeg en alleen achter bleef besloten om mijn gezin in mijn eentje compleet te maken!☺️ nu 26 weken zwanger van een donor dus :)

één jaar geleden

Ik ben bam moeder (belgië). Geen ervaring met contracten, verloopt hier anoniem. Jouw verhaal herken ik. Ik liep ook al lang rond met een kinderwens en het idee om ´t alleen te doen, maar wou ook eerst zekerheid op vlak van werk, huis, financieel,... op vlak van daten heb ik enkele jaren ervoor ook eerst nog eens actiever ´gezocht´ maar eerlijk, op den duur ben je eerder op zoek naar een geschikte papa dan partner, en dat vond ik niet zo oke naar die mannen toe (de lat lag erg hoog 😅). Ik wens je veel succes in het traject!

één jaar geleden

Kijk eens op www.bam-mam.nl kost 5 euro voor een lidmaatschap daar ben ik wijzer geworden is een vereniging voor alleenstaande mama’s

één jaar geleden

Hoi! Ik ben 27 en nu bijna 11 weken zwanger van mijn eerste kindje. Met IUI en een zaaddonor. Ik heb een zaaddonor gekozen via European sperm bank. De eerste ronde was meteen raak dus het proces verliep mega snel! Had eind april de intake bij de kliniek en eind juni een positieve zwangerschaps test. Mijn kinderwens was veel groter dan de wens naar een man. Tuurlijk is dat hartstikke leuk hoor als je wel een leuke vent vindt. Ik zie in mijn omgeving iedereen uit elkaar gaan ook en dan staan de kinderen ertussenin. Geeft me rust dat dat mij nooit gaat gebeuren. Als je gaat voor je kinderwens wilt dat niet zeggen dat je erna nooit meer kan daten of een man tegen gaat komen.

één jaar geleden

Reactie op melissilvain

Hoi! Ik ben 27 en nu bijna 11 weken zwanger van mijn eerste kindje. Met IUI ...
Helemaal mee eens eigenlijk. Als ik even goed en eerlijk naar mezelf kijk is mijn wens voor een kind eigenlijk de enige die ik heb, ik zie mezelf niet in een relatie. Geeft weer stof tot nadenken. Fijn om te horen dat het bij jou zo goed is verlopen allemaal. Gefeliciteerd met je zwangerschap!!

één jaar geleden

Helemaal mee eens eigenlijk. Als ik even goed en eerlijk naar mezelf kijk i ...
Je kunt ook altijd een kliniek zoeken en naar binnenlopen hè! Een intake / informatie gesprek kostte bij mijn kliniek in ieder geval niks☺️

één jaar geleden

Hey, Ik heb ook besloten BAM te willen worden en ik heb zelf een donor gezocht. Van te voren heb ik goed gekeken of ik een fijn netwerk heb (familie en vrienden) die me kunnen bijstaan indien/waar nodig. En heb ook gepeild in hoeverre zij me zullen steunen. Daarnaast heb ik ook het financiële plaatje bekeken. Ik vind dit naast het “emotionele” gedeelte heel belangrijk. Mijn donor wil niet bij de opvoeding betrokken worden. Hij staan wel open voor enig contact. Of ik daarbij het kindje ga vertellen of hij de vader is of niet mag ik zelf bepalen van hem. Alleen hij zal niet in beeld zijn. Op latere leeftijd staat hij sowieso open om in contact te komen met het kind. Een vriendin van mij heeft een kind met een donor die er het zelfde in staat dus ik heb veel aan haar tips. Het is fijn om dingen op internet te lezen maar erover praten met anderen is ook erg fijn!