32 Reacties

5 maanden geleden

Ooh heftig, jij moet eerst en vooral u eigen keuze maken. Het is jouw lichaam en hij kan er niet over beslissen

5 maanden geleden

Ik vind het walgelijk hoe hij reageert, sorry... Of je het kindje nou houd of niet, had hij eerder over na moeten denken. Als je seks hebt met iemand dan kan er een kind uit ontstaan. Als hij er zo op tegen is, dat jullie samen een kind krijgen zijn er genoeg middeltjes en dingen voor om dat tegen te gaan naar mijn mening...

5 maanden geleden

Pardon, dit vind ik echt een bizarre reactie. Hij was er toch zelf bij? Hem herwinnen, hoezo? Ik zou zeggen kies voor jezelf en dit kindje aan zo'n narcist heb je niks

5 maanden geleden

Lieve schat, wat ontzettend heftig. Heel herkenbaar in mijn situatie, vader van mijn kind zei "je kiest voor mij en laat dat ding weghalen, of je kiest om moedergans te spelen en bent mij kwijt. Dan pak je je spullen en ga ik verder met mijn leven. Laat je het wel weghalen dan zul je mijn vertrouwen moeten herwinnen en kijken we wel waar we heen gaan".. ik heb enorm getwijfeld en voelde me echt fucked up.. een topic hier gemaakt, waar heel heel heel veel reacties op kwamen welke me echt geholpen hebben! Verder gesprekken aangegaan met de GGD (keuze hulp gesprek), HA en het ZH.. uiteraard veel gepraat met de mensen binnen mijn (en ex zijn) netwerk.. uiteindelijk vol trots gekozen voor mijn zoon, en het is de beste keuze ooit geweest 馃檹馃徑馃挋 in jou situatie natuurlijk anders omdat er nog 4 andere kids in het spel zitten.. enige wat ik je kan zeggen is dat jullie samen dit kindje gemaakt hebben. Jij kan dit alleen, mocht het tot dat komen. Please laat je niet manipuleren, chanteren of kleineren. Je bent daar veel te veel waard voor. Echt waar 馃檹馃徑鉂わ笍 volg je mama hart, het komt allemaal goed x

5 maanden geleden

Wat een ontzettend - geen woorden voor. Kanonnen zeg ik heb gewoon last van plaatsvervangende woede, niet gek dat jij je zo ellendig voelt en dat door iemand die het blijkbaar totaal niet waard is. Jouw lichaam jouw keuze, zo willen manipuleren is echt niet ok茅 馃枙 Zeker gezien je andere kinderen zou ik ongeacht de keuze mbt zwangerschap heel hard heeeel ver rennen, zo鈥檔 eikel wil je toch niet in jouw maar ook het leven van de kinderen hebben?

5 maanden geleden

Ik zou ook zeggen verlaat hem, ongeacht je keuze. Het is jouw lichaam (Dat is natuurlijk aan jou) maar bedenk ook... (Je moet alle scenario's en opties afgaan) Dat als je het kindje gaat houden en hij veranderd van gedachten, dat je dan altijd met hem te maken kan hebben. Ook al zou je dat niet meer willen. Ik zeg dat omdat ik hiermee te maken heb, nadat ik en hij op een vreselijke manier uit elkaar zijn gegaan.

5 maanden geleden

Reactie op Saskia1994

Ik zou ook zeggen verlaat hem, ongeacht je keuze. Het is jouw lichaam (Dat ...
En nu bezig ben met advocaten etc. Moest er nog bij...

5 maanden geleden

Reactie op Saskia1994

Ik zou ook zeggen verlaat hem, ongeacht je keuze. Het is jouw lichaam (Dat ...
Ik verwacht niet dat hij van gedachten verander, ik ken zijn moeder al 14 jaar en zelfs zij koos partij voor haar eigen zoon.

5 maanden geleden

Ik reageer niet vaak op berichten, maar kan me nu niet inhouden. Of je het kind nu wel of niet wilt houden is aan jouw zelf. Maar mannen die zulke reacties geven zouden wat mij betreft van de aardbodem mogen verdwijnen. Tuurlijk kan hij aangeven niet nog een keer vader te willen worden en dat de relatie niet door kan gaan als jij wel weer moeder wilt worden, maar de manier waarop hij reageert is op alle fronten volledig verkeerd. Hem 'herwinnen' zou de grootste fout zijn die je kan maken (afgaand op bovenstaand bericht). Wat voor voorbeeld is hij voor je kinderen? Het goede of het fouten? Sorry voor het lange bericht maar moest het echt kwijt en nogmaals houden of niet houden is volledig aan jouzelf, je kan het!

5 maanden geleden

Hij klink erg manipulatief en dreigend. Hij zou voor jou moeten zijn en tuurlijk kan hij aangeven dat hij het kindje niet wil. Dat is iedereens recht, maar waarom moet jij HEM dan terugwinnen. Alsof dit niet al moeilijk genoeg is. Voor zwanger raken zijn 2 mensen nodig, alleen dragen wij als vrouw toevallig de baby. Hij zou jij moeten steunen en er voor je zijn, want dit is een super moeilijke tijd. Ik ben ook per ongeluk zwanger geraakt, ik was toen nog samen met de vader. Ik ben 20 jaar, dus dat maakt t nog lastiger. Hij zelf is 30,dus gewoon volwassen. Hij begon over dna testen en dat ik misschien de test wel vervalst had en dat hij echt hoopte dat het kind niet van hem was en als dat zou zijn dat hij het verschrikkelijk zou vinden. Later is hij wel bijgedraaid, maar ik heb de relatie wel be毛indigd. Het is moeilijk om geen partner langs mn zijde te hebben, maar het was ook wel echt een eye opener. Voor 2 jaar heeft mij zo vaak het gevoel gegeven dat hij mij niet wil en ik moet altijd HEM terug winnen en hij was altijd te goed voor mij. Ik moest meer mn best doen voor hem. Dat wil ik niet meer, liever alleen dan zo'n iemand. Wij verdienen allemaal een partner die ons goed laten voelen en er voor ons is. Niet een ongelijkwaardige relatie waarbij jij alles voor hem moet doen en hem moet terugwinnen en hij maar een beetje kan roepen wat hij wil. Hij moet ook moeite voor jou doen.

5 maanden geleden

Hij manipuleert je door zulke berichten te typen. Het kindje wel of niet houden staat los of je van hem houdt. Hij doet net alsof hij de hoofdprijs is. Ik heb laatst een rechtsbijstands verzekering afgesloten, gewoon voor het geval dat er gedonder gaat komen tussen mij en de vader, misschien ook verstandig voor jou?

5 maanden geleden

Wat een bizarre eisen. Hij was er ook bij he, toen je zwanger raakte. Sowieso een enge reactie van hem, controlerend, brrr. Kies voor jezelf, of dat nou met of zonder dit kindje is, dat is aan jou. Maar deze manipulatie moet je sowieso niet willen. Ik denk dat je hem beter kwijt dan rijk bent.

5 maanden geleden

Reactie op Saskia1994

Ik zou ook zeggen verlaat hem, ongeacht je keuze. Het is jouw lichaam (Dat ...
Hier net zoiets. Het feit dat ik aan die man verbonden ben voor het leven is ellendig. Maar.... Ik had er mijn kind niet om willen missen. Elke zorg, elke stress, elke strijd is het waard vanwege mijn kind.

5 maanden geleden

Reactie op Meringue04

Hier net zoiets. Het feit dat ik aan die man verbonden ben voor het leven i ...
Ik natuurlijk ook niet!! Zou mijn zoon voor geen goud willen missen ongeacht alles wat er gebeurd is en gaat gebeuren. Maar ik denk dat het hierin voor iedereen anders is. Je kent mijn verhaal niet, maar als je eens wist in wat voor ellende ik al een jaar in zit... En met wat voor man ik te maken mee heb. Dan begrijp je waarom ik zoiets schrijf.

5 maanden geleden

Reactie op Saskia1994

Ik natuurlijk ook niet!! Zou mijn zoon voor geen goud willen missen ongeach ...
Ik snap het zeker. Ik zit al 3 jaar in zulke ellende. En ik weet ook niet of ik deze keuze gemaakt zou hebben als ik dat allemaal vantevoren geweten zou hebben. Ik heb je post misschien te strikt ge茂nterpreteerd, ik bedoelde natuurlijk niet dat jij vindt dat je je kind beter niet gehad had moeten hebben. Ik wilde wat nuanceren, bedoelde het niet rot.

5 maanden geleden

Reactie op Meringue04

Ik snap het zeker. Ik zit al 3 jaar in zulke ellende. En ik weet ook niet o ...
Dankjewel voor je reactie, kan gebeuren 鉂わ笍 we bedoelen het goed. En hopelijk komt ze er snel uit.

5 maanden geleden

Reactie op Saskia1994

Dankjewel voor je reactie, kan gebeuren 鉂わ笍 we bedoelen het goed. En hopelij ...
Ik hoop het ook. Jij ook sterkte met jouw situatie!

4 maanden geleden

Hoe gaat het nu? Liefs x

4 maanden geleden

Het is nog steeds een moeilijke keuze. Hij is vandaag 3 weken vertrokken op vakantie. Gisteren gaf hij een shirt mee wat naar hem rook, met de woorden; als je het weg laat halen ben ik er om je te steunen na de vakantie. Mijn hormonen zijn al op hol. En ik hoop zo dat hij bij me terug komt, maar het kan ook zijn dat hij nu gewoon lief aan het doen is, om zijn zin te krijgen.

4 maanden geleden

Reactie op bloemetje8777

Het is nog steeds een moeilijke keuze. Hij is vandaag 3 weken vertrokken op ...
Hij manipuleert je echt zo erg!!! Super lastige situatie, met al die hormonen en je wil gewoon weer graag dat veilige gevoel. Maar wat hij doet is echt niet oke! Tuurlijk kunnen wij niet bepalen wat jij moet doen, maar dit is echt geen goed persoon voor jou. Ik zou gaan praten met een psycholoog of praktijk ondersteuner als je dat nog niet doet. Heb ik zelf ook gedaan en eindelijk zag ik in dat mijn ex mij echt manipuleerde.