Help .. ๐Ÿ˜”

Verwijderd lid
2 maanden geleden
Volgen
Hee meiden .. Ben omverwachts zwanger geraakt van een jongen waar ik nu 5 jaar lang friends with benefits mee heb. Ik dacht onvruchtbaar te zijn / moeizaam zwanger te worden .. Dat ik zwanger ben is voor mij dus heel bijzonder en ik weet zeker dat ik er voor wil gaan, al moet het alleen .. Hij heeft me direct aan de kant gezet, toen ik het vertelde en wil niks van mij en me zwangerschap weten .. Toch hebben we eigenlijk dagelijks contact, maar enkel ruzie .. Toen ik een test deed en wist dat ik zwanger was, was me sigaret laten liggen echt niet moeilijk .. Maar nu met alle stress lukt het me niet meer .. Andere meiden die alsnog gestopt zijn ondanks alle stress ? Zo ja, hebben jullie tips ?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
4 reacties
Kimboelie
2 maanden geleden
Ik ben direct gestopt met roken toen ik wist dat ik zwanger was en heb ook continue stress gehad de eerste 3 maanden! Hoe moeilijk ook, maar t is altijd me grootste wens geweest om moeder te worden, dus mijn gedachte is steeds, stel dat ze iets mankeert of er iets gebeurd , dan neem ik het mezelf altijd kwalijk dat ik heb gerookt. Zo houdt ik het vol! Kom op! Ook jij kan dit! En vraag anders hulp bij de huisarts Of vk??
  • Rapporteren
alexandradjetony
2 maanden geleden
Wat vervelend maar je kan dit alleen aan! Als het nu alleen maar ruzie is, Zet hem lekker aan de kant en kies voor je gelukโค๏ธ Ik ben tijdens mijn eerste zwangerschap gestopt en daarna gelijk begonnen helaas.. mijn 2e zwangerschap was onverwachts had zoveel stress en daardoor gerookt. Had een enorme schuldgevoel maar zoals je zegt moeilijk. Ik was wel flink geminderd dus zorgde wel voor dat ik bijvoorbeeld 10 op een dag rookte i.p.v. een pakje. Ik heb een goede zwangerschap gehad, bevalling en een gezond kindje. Liefsโค๏ธ
  • Rapporteren
LizzNova
2 maanden geleden
Hoi hoi Dat is zeker zwaar maar geloof me, zet m dan nu aan de kant.. Nu het nog kan! Heb je je kleine voor jezelf en hoef je na dr geboorte geen gevecht aan te gaan.. Zoals ik dus. Ik was gelijk gestopt na de test, ben jaaaaren bezig geweest om zwanger te worden na alle miskramen dus ik durfde het niet eens meer. Het helpt wel als je wat anders pakt, een lolly ofzo. Desnoods maar vapen met 0% nicotine, dat kan geen kwaad! Sterkte en je kan dit!
  • Rapporteren
SandraJ
2 maanden geleden
Ik heb een neef van 35 die tot op de dag van vandaag last heeft van zijn longen en luchtwegen, omdat zijn moeder rookte tijdens de zwangerschap. Ik hoop dat mijn bericht je helpt te stoppen. Ook heb ik een vrouw in het ziekenhuis zien liggen omdat haar ongeboren baby niet goes groeide door het roken. Hierdoor heeft ze 5 maanden van haar zwangerschap in een ziekenhuis moeten doorbrengen en werd het kindje fragiel en klein geboren. Ik ben een half jr voordat ik zwanger werd gestopt. Was echt niet makkelijk. Maar elke keer hield ik dit in mijn hoofd. Ik wil mijn baby gezond ter wereld brengen. Succes! Je kan het!
  • Rapporteren