Hoe ga je er mee om?

Anoniem0000
één jaar geleden
Volgen
In oktober is me vriendin ( jammer genoeg nu me ex ) zwanger geraakt van mij. Door bepaalde fouten ging de relatie over en is het contact er ook niet beter op geworden. Heb regelmatig gevraagd hoe het met de zwangerschap is. Want wil er gewoon graag bij betrokken zijn en wil ze graag ondersteunen. Momenteel hebben we geen contact met elkaar, want er is veel gebeurd. Had laatst een keer iets leuks gekocht voor haar en het kind alvast en nogmaals mijn excusses gemaakt maar kreeg nog niet eens is een reactie van haar terug. Vind het gewoon heel erg moeilijk om er niet bij betrokken te zijn en dat ik niks meer hoor over de zwangerschap over onze kindje. Hebben jullie mischien tips voor mij hoe ik dit het beste kan aanpakken?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
4 reacties
Luisa96
één jaar geleden
bekend verhaal. kheb het zelfde bij mijn ex gedaan. ik weet niet veel over wat er gebeurd is. maar soms is het handig om haar ook ff alles te laten verwerken op haar tempo want een relatie dat stuk gaat en zwanger zijn van je ex geloof me dat kan best pijnlijk en stressend tegelijk zijn. het enige wat k kan mee geven is geef het tijd maar ga niet pushen want dat werkt de andere kant op. btw van de vrouwelijke kant gezien succes hopelijk komt het goed
  • Rapporteren
Shanti-Roma
één jaar geleden
Stress is moeilijk als je zwanger bent. Ik krijg pijn in mijn buik. Dan is het misschien beter als je (even) geen contact met elkaar hebt.
  • Rapporteren
Shailini
één jaar geleden
Nooit vergeten: Je bent sterker dan je denkt! Het gaat allemaal vanzelf. Ik doe ook letterlijk alles alleen. De gedachte dat ik de sterkste ben houdt me op de been. Ik werd zwanger na 3 weken in een nieuwe relatie. Altijd al een kinderwens gehad. De vader is volledig de draad kwijt (in een psychose en de baby en ik lijden er onder daarom afstand). Ben nu 19 weken en het is het mooiste wat me overkomen is. Probeer steun te vinden bij de mensen die er wel zijn! Het is heel zwaar maar echt de moeite waard! Mijn zwangerschap is knap lastig heb overal last van. Apart he dat alle vrouwen de zwangerschap anders ervaren. Kop op girls. Helemaal in de tijden van volledige 'lockdown' om het corona spul. Zorg voor jezelf. Als je je alleen voelt stuur me dan een berichtje. Dan voelen we ons samen alleen :)
  • Rapporteren
Babygirliscoming
één jaar geleden
Dit maak ik dus ook mee. Ik heb afstand genomen van mijn ex die mij tijdens mijn zwangerschap en daarvoor ook bedroog. Waarom ik afstand heb genomen? Omdat ik rust wil, gezonde zwangerschap zonder ruzies. Jullie ruzie heeft veel te veel effect op jullie kind. Momenteel draait niks om jullie maar om de baby. Neem jij afstand laat haar en het kind even groeien en geloof mij geduld word beloond.
  • Rapporteren