9 Reacties

3 maanden geleden

Ik lees graag mee , ik ben een alleenstaande moeder en ben eigenlijk al mijn vriendinnen een beetje verloren omdat ik niet zomaar iemand wil laten oppassen en ik best wel me draai moest vinden mijn zoontje is nu 2 maanden en als ik niet de heledag tegen hem zou kletsen zou ik niet eens meer weten of ik nog wel praten kon

3 maanden geleden

Ik ga 1 keer per 2 weken iets doen zonder mijn kindjes. Ofwel eens sporten, ofwel met een vriendin afspreken. Mijn ouders letten dan op de kindjes.

3 maanden geleden

Waar wonen jullie? Wellicht dat we dicht bij elkaar in de buurt wonen?

3 maanden geleden

Hi! Ik ben in verwachting van mijn eerste kindje dus hoe het precies gaat lopen weet ik nog niet. Maar ik heb veel lieve familie en vrienden om mij heen die echt wel regelmatig even willen oppassen zodat ik een momentje voor mezelf heb of met vrienden kan afspreken. Daarnaast lijkt het mij ook leuk om met dames in contact te komen die dit ook alleen doen, juist zodat je samen ook kunt sparren en op zoek kunt naar tips en wellicht leuke uitjes die zowel voor de kids als de mamas leuk zijn. Vergeet ook vooral niet dat je lichaam nu vol hormonen zit en het dus niet gek is dat er soms wat angst of onzekerheid bij komt kijken hoe het allemaal gaat lopen :)!

3 maanden geleden

Ik lees graag mee :-) Ik ben ook alleenstaand en op dit moment 11 weken zwanger van mijn regenboogkindje.

3 maanden geleden

Reactie op Annaa90

Waar wonen jullie? Wellicht dat we dicht bij elkaar in de buurt wonen?
Almere en jij ?

3 maanden geleden

Reactie op Xmevd23

Almere en jij ?
Ahh, Rotterdam hier.

3 maanden geleden

Ik neem meestal mijn kind mee. Eens in een paar maanden breng ik hem (3jr) naar mijn ouders en haal ik hem na uit eten gaan, weer op.

2 maanden geleden

Ik neem mijn kind vaak mee. In de auto stappen wanneer zij haar slaapje gaat doen en er lekker op uit. Verder had ik mijn ouders in huis als ik met vrienden een drankje ging doen in de stad. Dan legde ik haar zelf in bed en ging daarna de stad in. Hoefde mijn ouders alleen maar de babyfoon in de gaten te houden