8 Reacties

9 maanden geleden

Hier hetzelfde! De afgelopen 8 weken 3 dagen in de week stage gelopen van 08;00 tot 17:15. Dan waren we vaak pas tussen 17:45 en 18:15 thuis ivm boodschappen. Daarna nog koken, eten, in bad en helaas vaak snel naar bed. Mijn dochter gaat elke dag tussen 19:00 en 20:00 naar bed, afhankelijk van hoe de planning loopt. Voor haar zelf maakt het niet heel veel uit heb ik gemerkt. Opstaan deden wij dan om 06:30 omdat ik om 07:30 de deur uit moest. Vanaf volgende week zal ons ritme op de do en vr ook zo zijn. Alle andere dagen wisselt mijn ritme ivm schooltijden. Wel staan we elke dag (rond) dezelfde tijd op. Maar natuurlijk laat ik haar langer liggen als wij niet achterlijk vroeg de deur uit hoeven haha. Ik ben op dit moment zwanger van nummer 2 en ga over 6 weken gelukkig met verlof. Dus dan zal ons ritme weer schuiven.

9 maanden geleden

Reactie op justmelikealways

Hier hetzelfde! De afgelopen 8 weken 3 dagen in de week stage gelopen van ...
Mijn dochtertje is nu trouwens 15 maanden.

9 maanden geleden

Reactie op justmelikealways

Mijn dochtertje is nu trouwens 15 maanden.
Thankyouuu voor het dellen Nog gefeliciteerd Maar wat toevallig dat je hier ook op zit want volg je al een poosje op tiktok

9 maanden geleden

Haal je haar op van het kdv? Misschien dat ze daar tussen half 5 en 5 een warme maaltijd kan eten?...als ik werk (heb nu zwangerschap verlof) heb ik er dagen tussen zitten dat ik pas om 18.00 klaar ben en tegen 18.30 haar van de opvang kan halen. Op die dagen geef ik warm eten mee voor op opvang. Dan hoef ik thuis niet meer te koken, hebben we nog even tijd samen om het rustig aan te doen voor ze weer naar bed moet.

9 maanden geleden

Reactie op Mindl

Haal je haar op van het kdv? Misschien dat ze daar tussen half 5 en 5 een w ...
Ja dat is een goede alleen bij haar op de opvang doen ze dat maar tot 1 (ze is 1,5)

9 maanden geleden

Reactie op Mama_van_J.M.

Ja dat is een goede alleen bij haar op de opvang doen ze dat maar tot 1 (ze ...
Jammer dat ze dat niet doen! Zou voor jou zoveel schelen!

7 maanden geleden

De avond van tevoren koken, zodat je het alleen hoeft op te warmen. Groente mee in de auto van kdv naar huis, dan heeft ze alvast wat binnen. Ik zou mijn kind sowieso niet elke dag in bad doen vanwege dr huid. Met een washandje om de dag, is prima en scheelt tijd. Plannen en vooruitwerken is the key. Succes!!

7 maanden geleden

Ik haal zoon na werk meestal ook rond 17.30u op. Dan naar huis, inderdaad nog koken, eten (hij is een slechte eter, dus dat duurt een eeuw), eventueel in bad en dan naar bed. Ik heb me erbij neergelegd dat 19u in bed niet haalbaar is. Ik haal hem zo laat mogelijk uit bed, ons ochtendritueel is snel. Uit bed, aankleden, ontbijten en weg. Op vrije dagen laat ik hem uitslapen. En daar redt hij het op. Ik doe hem niet elke dag in bad, maar om de dag. En als ik merk dat hij heel moe is, sla ik bij uitzondering nog wel eens een keer over. Echt vies worden ze nou ook weer niet op die leeftijd. Ook het avondritueel kort ik in indien nodig. Ik lees meestal nog voor, maar als ik het erg laat vind of ik merk dat hij moe is, dan sla ik dat over. Verder zijn er dagen dat ik iets kook wat lekker snel kan. Als het lukt, maak ik al dingen vooruit.