4 Reacties

2 maanden geleden

Ik heb zelf nog geen ervaring, maar lees wel graag mee. Ook alleenstaande moeder van een zoontje van 2,5 jaar. Hij is volbloed Surinaams. Ik hoop ook BAM te worden van een tweede met dezelfde kenmerken als mijn zoontje. Echter heb ik begrepen dat sperma van Afro Amerikaanse / African American etniciteiten er we schaars zijn馃様!

2 maanden geleden

geen ervaring mee, maar als je liever wil dat je tweede kindje lijkt op je eerste ipv op jou dan zou ik dat in de kliniek bespreken. ik ken wel voorbeelden van blanke vrouwen die om wat voor reden dan ook voor een niet-blanke donor hebben gekozen, dus dat kan wel.

2 maanden geleden

Wat vind je belangrijker? Dat het kindje op jou lijkt qua huidskleur, of op je zoontje? Het is allemaal goed! Maar gewoon jouw persoonlijke voorkeur.

茅茅n maand geleden

Hoi, Ik ben een BAM mama van 2 dochtertjes 2,5 en bijna 3 maandjes. Mijn kinderen zijn getint en ik ben blank. Ik heb juist bij het zoeken en kopen van donorzaad gekeken naar waar ikzelf op val bij een man. Bij mij heeft de kliniek daar geen advies in gegeven. Als ze wel zoiets tegen mij hadden gezegd had ik dat niet opgevolgd, omdat ik niet op mijn eigen kenmerken in een man zou vallen. En dan nog is het afwachten, nu zijn mijn beide meisjes getint, maar het had gerust anders kunnen zijn. Ik volg een gezin op instagram met 4 kids, 2 zijn donker en 2 hebben een lichte tint met blauwe/grijze ogen. Volg je eigen gevoel Wil je de kans dat je tweede kindje ook getint is, dan zou ik voor een donkere donor gaan. Maakt het voor jezelf niet uit, dan kan je naar andere kenmerken kijken die jij zelf fijn/belangrijk vindt.