11 Reacties
2 jaar geleden
Een arts raad het niet voor niks af.. ik denk dat je beter naar artsen kan luisteren die er boor geleerd hebben als naar niet geleerden
2 jaar geleden
Ik heb het wel af en toe gegeten..nu 20 weken zwanger gewoon niet overdrijven maar ik denk als je er een paar eet dat er niks ergs zal gebeuren hoor.. ma vraag het toch ma eens na voor de zekerheid als je twijfelt is altijd beter
14 dagen geleden
Reactie op hcan
Ik eet het best vaak want mijn moeder maakt het elke week niks aan de hand
Ik maakte mij al zorgen aangezien ik een hele pan alleen op heb gegeten 🥹
11 dagen geleden
Reactie op hcan
Gewoon lekker genieten van hoor heb met beide kinderen altijd gegeten ieder ...
Dankje, want ik vind het heerlijk. Wil vandaag nog een pannetje maken 🥹🥹😅🤣😉
11 dagen geleden
Hoi! Ik ben zelf Turks en mijn moeder heeft de gehele zwangerschap Sarma aka Turkse gevulde wijnbladeren voor mij gekookt. Mijn moeder heeft zelf 7 kinderen en veel kleinkinderen en die vetrouw ik dan ook met mijn ogen dicht als het om kinderen gaat. Ik heb nog nooit iets gehoord over dat Turkse wijnbladeren niet mogen, ook kan ik er via Google niks over vinden? Alleen deze topic vind ik dan. Heel apart.
Gaat het om de “wijn” die in de naam staat? Het bevat namelijk niet echt wijn, het zijn druivenbladeren en omdat van druiven wijn wordt gemaakt heet het zo. Als het echt alchol bevatte dan zou bijna heel Turkije het niet kunnen eten 🤪