Hoe hou jij je hoofd koel?

LisanneMama2020
één jaar geleden
Volgen
Ik ben pas net nieuw hier hoor, maar als ik al die dingen lees over NOD, testen en alle berekeningen, dan voel ik al de reactie bij mezelf waar ik bang voor ben. Ik ben best analytisch en kan heel veel nadenken. Mijn spiraaltje gaat er binnenkort uit en ik ben bang dat ik super obsessief bezig ga zijn met zwanger worden enzo. Ik heb ook al ovulatietesten gekocht, maar ik wil niet doorschieten en er alleen maar mee bezig zijn. Hoe doen jullie dit? Ik ben blij dat ik weer gewoon kan werken vandaag, Maarja ik zit nu ook te typen hier 😅 hoe blijven jullie rustig??
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
4 reacties
NaomiSven
één jaar geleden
Een zeer goeie vraag. Wij zijn al bezig van juli. En de ene moment is het makkelijker dan de andere om er niet echt mee bezig te zijn. Maar sinds we proberen, is het enige wat ik zie in de omgeving, baby's, zwangere mama's, reclameboekjes met babygerief... Dat maakt het er niet makkelijker op om er "niet" meebezig te zijn.
  • Rapporteren
TOWIU
één jaar geleden
Afleiding zoeken in leuke series en doorgaan met het gewone leven 🙃
  • Rapporteren
bloemetje
één jaar geleden
Wij zijn 4 jaar bezig Maar nog zijn we er heel erg mee bezig Iets wat je graag wilt kan je niet ineens uitschakelen Ook ik sla soms nog steeds door met testen Ik heb aardig wat geld besteed aan testen, eigen risico met zh onderzoeken enz. Alles voor die wens...
  • Rapporteren
Daisyyyyy89
één jaar geleden
Ik ervaar vooral de tijd tussen mijn eisprong en NOD als een vette mindf***. 2 weken afwachten..: ellende 😒
  • Rapporteren