Innesteling net voor menstruatie, test nod negatief.

Roos1999
één maand geleden
Volgen
Hoi allemaal, Vraagje, dit gaat ineens door m'n hoofd. Ik heb 4 september mijn eisprong als goed is gehad, naja zat leuke avondjes gehad ervoor en erna. Nu heb ik dinsdagavond 14 september echt menstruatie krampen gehad, dit ging door tot en met de woensdag avond/nacht. Daarna was het stukke minder tot bijna weg. Vanaf die donderdag dus afgelopen donderdag ben ik misselijk en heb ik maagzuur en wat meer hoofdpijn. Gisteren zou officieel mijn nod zijn. Tot op heden geen menstruatie of geen teken van een menstruatie. Mijn zwangerschaptest is helaas negatief uit gevallen. Zou het kunnen zijn dat ik afgelopen dinsdag/woensdag m'n innesteling heb gehad? en dat ik nu nog te weinig hcg heb om te testen? Ik voel me namelijk echt een totaal ander mens als de keren hiervoor tijdens mijn menstruatie. Het kwam in mijn hoofd op dat dat het misschien wel kan zijn. Daarom de vraag aan jullie, herkennen jullie dit ?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
2 reacties
Roos2895
één maand geleden
Hi! Alles kan natuurlijk. En je kunt zwanger zijn. Alleen zie ik best veel topics langskomen van klachten met de vraag of dit kan wijzen op een zwangerschap. Ik denk dat je er té veel mee bezig bent. En ik herken het hoor... alleen kan het in het slechtste geval zo zijn dat je cyclus totaal van slag raakt. En geloof me... daar wordt je niet blij van😁 Als je er heel erg mee bezig bent kun je alle klachten ervaren zonder zwanger te zijn. Je lichaam gaat je voor de gek houden. En je kunt best eens een paar dagen later ongesteld worden. Het kan natuurlijk dat je later positief test... alleen mocht je niet zwanger zijn zou ik echt proberen om het los te laten. Veel mensen hebben sowieso klachten voordat ze ongesteld worden, alleen als je niet met zwanger worden bezig bent, ben je daar totaal niet mee bezig. Nu ga je op alles letten.
  • Rapporteren
vanbussel
één maand geleden
Hi! Hoe weet je dat je 4 sep je ovulatie hebt gehad? Als dat een gok is dan kan het maar zo zijn dat je echte ovulatie later is geweest en je toch zwanger bent.. als je je ovulatie hebt gemeten dmv testen dan is de kans dat een zwangerschapstest na je nod positief word ontzettend klein en moet je er eigenlijk vanuit gaan dat je niet zwanger bent.. succes!
  • Rapporteren