12 reacties

2 maanden geleden

Zou toch even de dokter bellen. Krijg je nornaal ook steken bij je menstruatie? 10 dagen lijkt me al best lang? Bloed je nog hevig? Ik ben gemiddeld 5 dagen ongesteld met uitzondering van 6 dagen. Maar nooit meer dan deze afwijking.

2 maanden geleden

Ja normaal heb ik ook wel steken maar niet zo erg en zeker niet zolang. Het bloed is nog steeds hevig ongeacht dat het al zolang duurt. Anders ga ik morgen toch maar even de dokter bellen inderdaad

2 maanden geleden

Ik heb regelmatig ook lange menstruaties van 10+ dagen, maar dan is mn eisprong mislukt en is er mn hele menstruatie gering bloedverlies. Wanneer je hevig bloedverlies hebt voor deze periode is het verstandig om de huisarts te bellen!

één maand geleden

Ik ben gisteren bij de dokter geweest aangezien ik nog steeds bloedverlies heb inmiddels dus al 2,5 week. De huisarts gaf aan af te wachten, geen onderzoek of niks gedaan. Ik vind dit vreemd en het neemt alsnog mijn ongeruste gevoel niet weg.

één maand geleden

Reactie op Isauituitrecht

Ik ben gisteren bij de dokter geweest aangezien ik nog steeds bloedverlies ...
Je bloed nu nog steeds? Hoelang wil de dokter dat je wacht?

één maand geleden

Nou woensdagavond ging ik voor de zekerheid toch maar eens een zwangerschapstest doen. Helemaal niet aan gedaan aangezien mijn menstruatie(wat ik dan dacht) was beginnen. Test was direct positief dus het is vrij wel zeker een miskraam :(. Over twee weken kan er een echo worden gemaakt dus tot die tijd maar afwachten.

één maand geleden

Reactie op Isauituitrecht

Nou woensdagavond ging ik voor de zekerheid toch maar eens een zwangerschap ...
*begonnen

één maand geleden

Reactie op Isauituitrecht

Nou woensdagavond ging ik voor de zekerheid toch maar eens een zwangerschap ...
Waarom pas over 2 weken, heb jr aangegeven dat je denkt aan een miskraam? Ben je ondertussen gestopt met bloeden?

één maand geleden

Reactie op Ikigai

Waarom pas over 2 weken, heb jr aangegeven dat je denkt aan een miskraam? B ...
Nee ik bloed nog steeds. Ze kunnen dan pas een echo maken, het is nu nog te vroeg daarvoor geven ze aan.

één maand geleden

Reactie op Isauituitrecht

Nee ik bloed nog steeds. Ze kunnen dan pas een echo maken, het is nu nog te ...
Maar weten ze van het bloed? Als het een miskraam is, is het toch fijn dit meteen te weten? Als je al 10 dagen bloed dan was je nod 10 dagen geleden? Heb je dit gezegd? Ze kunnen echt wel vroeger al wat zien als het gaat over een misktaam of eventuele buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Zou even terug bellen!

één maand geleden

Reactie op Ikigai

Maar weten ze van het bloed? Als het een miskraam is, is het toch fijn dit ...
Even in de war met je openingsbericht. Je bloed nu al 2.5 weken. Dan zou je nu 6.5 weken zwanger zijn! Heel vreemd dat ze je nog 2 weken laten wachten! Even terug bellen en zeggen dat je al 2.5 weken bloed en denkt dat het een miskraam (of buitenbaarmoederlijke zwangerschap is, dit kan ook en moet je sneller bij zijn!). Zeg hierbij wanneer je laatste menstruatie begon en vraag om een vroegere echo. Volgens mii denken ze nu dat je pas 4 weken zou zijn omdat je pas nu een positieve test had?

één maand geleden

Ik vind het zelf ook verwarrend allemaal. Mijn laatste menstruatie was op 18-12 begonnen, daarna op 13-01 begonnen met bloeden (precies de dag dat mijn eigen menstruatie zou moeten starten). Afgelopen woensdag (01-02) positief getest met weken indicator van 2-3 weken. Het bloed is er nog steeds, verder nergens last van op het moment. Ik ga idd nog eens bellen, dankjewel!