Verhaal kwijt

Mirella92
2 maanden geleden
Volgen
Hallo, Ik wil graag even het een en ander van mij afschrijven. Ik heb altijd heel simpel gedacht dat je zwanger word, bevalt en opvoed... November 2018 gestopt met de pil, in mei 2019 een positieve test in handen! 5 juni mochten wij voor de 1e echo komen, ik zou dan ongeveer 7 weken zijn. Helaas was er toen sprake van een missed abortion, er was geen hartslag en het was opgemeten op 5 weken. We hadden besloten om alles af te wachten en op 6 juni ben ik vrij snel alles verloren, na een storm van weeΓ«n. Ik heb daarna nog 3 dagen gebloed en na een controle echo was alles schoon. 14 september 2019 testte ik weer positief, dit naar aanleiding van vreemde bloedingen. Afspraak gemaakt met de verloskundige en ik kon vrij snel terecht. Een echo gehad, en weer geconstateerd dat er sprake was van een missed abortion. 24 september heb ik weer op natuurlijke wijze een miskraam gehad. Ik heb toen van 8 t/m 28 september gebloed. Deze keer, op 16 januari 2020 hadden we weer een positieve test in handen, we durfden niet blij te zijn. Een afspraak gemaakt met de verloskundige 23 januari mochten we dan voor de eerste echo (inwendig) en we zagen 2!! vruchtzakjes, eentje daarvan was helaas leeg. De 2e, daar zat wel iets in! Maar omdat wij niet precies wisten wanneer de bevruchting plaats had gevonden, dachten we dat we op 5 weken zaten. De echo kwam overeen... Wat een nieuws! Nieuwe afspraak gemaakt voor de 2e echo op 4 februari. Nog steeds 2 vruchtzakjes, geen hartslag en niet gegroeid. Weer een missed abortion. Deze keer besloten om weer af te wachten, maar niet te lang. Donderdag begon het bloeden en vrijdag zette het door. En ik heb tot dinsdagochtend half 7 dubbel gelegen van de pijn, heel veel bloed, stolsels en weefsel verloren. Er zijn pijnstillers toegediend en weer een echo gemaakt, de miskraam is nog niet compleet. Doorgestuurd naar de gynaecoloog, afgesproken om nu 4 tabletten misoprostol in te brengen en morgenavond deze tijd. Als vrijdag de miskraam niet doorgezet heeft om 16u, word ik alsnog gecurreteerd. Ik heb vrijdag sowieso een afspraak in het ziekenhuis om het een en ander door te spreken over hoe verder...
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
8 reacties
Minnie1991
2 maanden geleden
Ach meis wat een pech!!! Heel erg veel sterkte ook jij krijgt vanzelf een gezond kindje 😘😘😘
  • Rapporteren
kikjaa
2 maanden geleden
O jeetje meis wat afschuwelijk 3x ook nog 😞 ik weet niet of je er behoefte aan hebt maar je zou kunnen laten onderzoeken of er een reden is dat het zo snel fout gaat of dat het echt β€œpech” is, sterkte meis!
  • Rapporteren
lottex
2 maanden geleden
Jeetje wat heftig zeg! Ik bid voor een nieuwe gezonde zwangerschap voor jullie! Voor nu, heel veel sterkte in deze tijd toegewenst!
  • Rapporteren
M-2e-kindje
2 maanden geleden
Heel veel sterkte! We voelen met je mee
  • Rapporteren
ramira
2 maanden geleden
Jeetje wat erg! alsof hrt julie niet gegund word! maar helaas duurt het bij de 1 langer dan bij de ander. mijn moeder heeft in totaal 11 miskramen gehad... Dusja het zit bij de 1 mee en bij de ander tegen😞 het is zo oneerlijk allemaal! ik wens jullie heel veel sterkte en hopelijk gauw een goeie zwangerschap!
  • Rapporteren
Baby0907
2 maanden geleden
Jeetje wat heftig zeg! Heel veel sterkte πŸ’•
  • Rapporteren
FlowerPower-24
2 maanden geleden
Wat vreselijk! Veel sterkte.
  • Rapporteren
Mirella92
één maand geleden
Bedankt allemaal voor de steun! Meteen even een update: Vrijdag controle echo gehad, het leek schoon! De gyn merkte wel op dat de buikpijn die ik nog steeds had, echt wel moest afnemen in het weekend, zoniet moest ik bellen. In het weekend nog veel pijn gehad en verhoging... maandag weer op controle geweest, en er blijkt nog weefsel te zitten van ongeveer 1 cm. Gekozen om de temperatuur in de gaten te houden, en te letten op klachten. Op 2 maart wederom een afspraak om te kijken of het overgebleven weefsel dan weg is.
  • Rapporteren