9 Reacties

6 maanden geleden

Spannend! Hebben jullie al contact gehad met een verloskundige? Zelf net getrouwd en verhuisd, dus m'n vrouw vond het tijd om de spiraal er eindelijk uit te halen. Was ze afgelopen vrijdag thuis en roept ineens door een meeting heen of ik kan komen. Stond ze daar met een positieve test in haar handen! Nu elke dag getest en de streepjes worden dikker en dikker (ik lees hier dat een "knaltest" een ding zou zijn en dat heeft ze nu). Vind het echt super spannend. Lees ineens deze site allemaal, bakerpraatjes over of het een jongetje of meisje wordt, alles.

6 maanden geleden

Reactie op Elmer91

Spannend! Hebben jullie al contact gehad met een verloskundige? Zelf net g ...
Ja we zijn naar een kinderwens spreekuur geweest al voordat mijn vrouw zwanger was! Nog gefeliciteerd met je huwelijk! Wat een mooi verlaat huwelijkscadeau nog dan voor jullie. Zelf toevallig ook net getrouwd haha, mijn vrouw bleek achter op onze trouwdag al zwanger te zijn. Op onze huwelijksreis kwamen we er achter, twee dagen na de bruiloft haha :) Ja dat deel ik met je hoor, er gaat echt een wereld voor je open. En ik ga er ook gewpon lekker in op 馃槄

5 maanden geleden

Tis hier wel een iets andere situatie want mijn vriend en ik hebben na een project van 1 jaar 4 dagen geleden ons dochtertje mogen verwelkomen in ons leven,Onze Draagmoeder heeft eerst een Miskraam gehad maar de 2X was het raak.

5 maanden geleden

Tis hier wel een iets andere situatie want mijn vriend en ik hebben na een ...
Wat een fijn nieuws zeg, gefeliciteerd!

5 maanden geleden

Eerste echo gehad, zag er allemaal goed uit en het hartje klopt. Toch wel erg opgelucht 馃槉 Heb er enorm veel zin in maar wat voelt het nog onwerkelijk..

5 maanden geleden

Ten eerste, van harte gefeliciteerd en ik hoop dat alles goed gaat! Ik herken je gevoel wel. Mijn vrouw is zwanger voor de eerste keer door middel van ivf. Uitgerekend half juni. De eerste tijd na de positieve test was er zowel veel blijdschap alsook spanning. Een miskraam is al vervelend, en ik zou niet willen dat mijn vrouw nogmaals door het proces moet. Gelukkig hebben we de afgelopen week de eerste echo gehad, waarbij we een kloppend hartje gezien hebben. De opluchting was groot 馃槉!

4 maanden geleden

Reactie op pietsokkemans

Ten eerste, van harte gefeliciteerd en ik hoop dat alles goed gaat! Ik he ...
Wat fijn zeg! Dan verwachten we ongeveer rond dezelfde tijd ons eerste kindje! Kan me voorstellen dat de opluchting erg groot was inderdaad, kans op miskraam neemt gelukkig al flink af na het zien van een kloppend hartje! Hoe oud ben je, als ik vragen mag?:)

4 maanden geleden

Reactie op Ganwari

Wat fijn zeg! Dan verwachten we ongeveer rond dezelfde tijd ons eerste ki ...
Hey. Ik ben 35. Jij? Is het inmiddels een beetje binnen gekomen? Volgende week 13 weken echo en bijbehorende onderzoeken, dus we hebben weer wat om naar uit te kijken 馃檭