8 Reacties

7 maanden geleden

Ik kan geen echt inhoudelijke reactie geven, aangezien ik hier geen ervaring mee heb. Wel kan ik de tip geven dat dit subforum niet echt actief is. Ik denk dat je het beter in het algemene forum kunt plaatsen, zodat er op gereageerd kan worden. Succes met de situatie. 馃槉

7 maanden geleden

Persoonlijk heb ik hier geen ervaring mee. Mijn vriendin is zelf ook jong (21). Ze merkt zelf dat ze andere interesses heeft en andere verantwoordelijk heden dan haar vrienden. Het contact is nog maar minimaal of bijna niet. Gelukkig heeft ze hier zelf geen moeite mee maar snap wel dat het vervelend is. Wel denk ik dat jullie in een andere levensfase zitten en over andere dingen nadenken. Misschien zouden jullie hun een keertje kunnen uitnodigen bij jullie thuis voor een gezellige avond.

7 maanden geleden

Reactie op Qkct

Persoonlijk heb ik hier geen ervaring mee. Mijn vriendin is zelf ook jong ( ...
Ze negeren ons op alles en zodra wel aanbellen word de deur dicht gesmeten dus uitnodigen gaat lastig worden 馃珷

7 maanden geleden

Ze negeren ons op alles en zodra wel aanbellen word de deur dicht gesmeten ...
Owh wat erg om te horen.... misschien is het dan beter voor jullie zelf om opzoek te gaan naar andere vrienden die het of begrijpen of ook kindjes hebben. Is natuurlijk heel makkelijk gezegd.... Hoe mensen zo kunnen zijn bah bah.

7 maanden geleden

Wij wonen zelf in Maastricht. Zijn aan het baby zwemmen met de kleine en aan het kijken voor bepaalde activiteiten waar je ook in contact komt met ouders maar dit klikte niet echt....... het is best moeilijk om in contact te komen met andere op sommige plaatsen.

6 maanden geleden

Update: We zijn uit elkaar馃珷

6 maanden geleden

Update: We zijn uit elkaar馃珷
Wat erg om te horen. Hoe nu verder?