4 Reacties

één jaar geleden

Dat lijkt me zeker schrikken, zo onverwacht. Ik werd in 1 keer vader van 2 meisjes, maar (1 kind) was toen wel ons plan. Dat was behoorlijk onverwacht ;) Als ik ze nu samen zie ben ik wel heel blij dat ze elkaar hebben. We hebben een intense tijd achter de rug, maar inmiddels zie ik hoe gelukkig ze met elkaar zijn en zou ik niet anders meer willen. Maargoed ik ben 35 en onze tweeling is nu 2. Geen idee hoe ik er over 12 jaar over denk, helpt dit je?

één jaar geleden

Hey thnx voor je reactie. Een tweeling... dat behoort ook nog tot de mogelijkheden (nog geen echo gehad) 😅. Dan kan je me echt opvegen denk ik. Het is inmiddels wel oké hoor, het is niet dat ik geen tweede wil. Ik wil alleen geen baby meer, dat vind ik zo'n verschrikkelijke tijd, maar ja het schijnt erbij te horen. Over 2 weken de eerste echo. Toch weer spannend.

één jaar geleden

Reactie op Beardeddaddy1976

Hey thnx voor je reactie. Een tweeling... dat behoort ook nog tot de mogeli ...
Graag gedaan, jij ook tnx voor reageren :) Sta er niet zo bij stil dat ik met de tweeling niet altijd rust kan bieden … sorry ;) Goed iig dat je weet dat je de babytijd niks vind. Ik vond het met twee erg pittig, geen idee hoe met 1 zou zijn geweest. Dan zouden we vast weer andere keuzes gemaakt hebben. Spannend ja de echo, hopelijk “gewoon” 1 gezond kindje!

één jaar geleden

Ik snap je volledig. ik heb zelf net mijn verhaal neer geschreven in een nieuw topic. ik snap je gevoel al te best. Bij mij van 3 naar 4. Je gevoel is nu eenmaal je gevoel. bij mij is dat bij 2 naar 3 vrij snel over gegaan naar ' ok we gaan ervoor'. nu kantelt mijn gevoel niet meer jammer genoeg.