8 Reacties

5 maanden geleden

Valeriaanwortel mag gebruikt worden maar liever niet langdurig, zoethout word eveneens afgeraden. Salie kan baarmoeder krampen geven en kan schadelijk zijn voor het zenuwstelsel van jezelf en de baby.

5 maanden geleden

Venkel en zoethout word afgeraden sowieso hiervan. En zwarte en groene thee. Ik zou de app zwangerhap gebruiken

5 maanden geleden

Oke dan gaan we geen risico nemen dank je wel!

5 maanden geleden

Reactie op Mikjej

Venkel en zoethout word afgeraden sowieso hiervan. En zwarte en groene the ...
Dank je wel dan ga ik ga het risico niet nemen. De app ga ik downloaden! Thanks

5 maanden geleden

Reactie op Mikjej

Venkel en zoethout word afgeraden sowieso hiervan. En zwarte en groene the ...
Dank je wel voor de info! Ik ga hiermee dus geen risico nemen.

5 maanden geleden

Je kan veel andere dingen proberen voor een betere nachtrust. Probeer na 7/8 uur in de avond niet meer naar telefoon, laptop, tablet en tv te kijken. Lees een boek, neem een wandeling en doe ademhalingsoefeningen terwijl je in bed ligt. Niet kunnen slapen tijdens de zwangerschap komt vaak voor, je moet even zelf verschillende dingen uit proberen en een fijn ritme zoeken om uit te vinden wat werkt voor jou. Maak het iets eerder donker en probeer snachts verschillende slaaphoudingen uit. Maar probeer niet te veel te bewegen en draaien. Misschien helpt het als je partner je masseert of je hoofd aait terwijl je in slaap probeert te vallen of extra knuffelen. Het knuffelhormoon maakt bijvoorbeeld ook slaperig. Melatonine moet je zelf opwekken, dat kan je bijvoorbeeld doen dus door geen schermen meer te zien en het donker te houden. Eventueel een lamp met rood licht. Ik heb gehoord dat dat ervoor zorgt dat je wel moe blijft ofzo. En als je hoofd erg vol zit kan je proberen om even te schrijven elke avond. Het is echt even uitproberen, maar het scheelt al een hele boel als je gewoon je telefoon weg legt en er niet meer op zit in de avond. En je kan vast op google nog wel tips vinden. Misschien dat een nieuw kussen al wel helpt? Wij waren op vakantie deze week en ik had een ander kussen en ik kon heel fijn op mijn buik slapen daarmee. Terwijl ik ons kussen thuis ook wel erg fijn vind. Misschien meerdere kussen opties hebben zodat je kan wisselen😂🤷🏻‍♀️

5 maanden geleden

Nee deze mag je niet. Zitten best veel dingen in die niet mogen

4 maanden geleden

Zonnatura zelf geeft juist aan dat deze thee wel mag tijdens de zwangerschap. Ik neem zelf af en toe 1 mok hiervan in de avond, heb ik bij mijn vorige zwangerschap ook gedaan. De zoethoutwortel is weinig en je mag ook best een paar dropjes eten als je bloeddruk normaal is. Dus dat is niet gelijk erg. Een klein beetje salie krijg je echt niet gelijk baarmoederkrampen van. Ik zou er geen liters van drinken, maar af en toe 1 beker, kan echt wel.