63 Reacties

3 jaar geleden

Heftig zeg! Ik heb wel gelijk voor de pillen gekozen, vond 't geen fijn idee dat 't nog weken zou kunnen blijven zitten, je wil toch verder. Maar het schijnt wel beter te zijn om het inderdaad op een natuurlijke manier te laten verlopen. Veel sterkte! En neem vooral je rust om dit ook te verwerken

3 jaar geleden

Ik heb vandaag wel wel wat bruine afscheiding.. dus het begin is er. Wil wel gewoon werken zover als het gaat. Goed contact ook met collega leidinggevende, dat wanneer het niet gaat ik dit gewoon kan bespreken. Wil het even aankijken.. weet niet echt wat er nu te wachten staat behalve dat het ‘heftig’ gaat worden..

3 jaar geleden

Ik heb vandaag wel wel wat bruine afscheiding.. dus het begin is er. Wil we ...
Ja houd er rekening mee dat de krampen heel heftig kunnen zijn en natuurlijk veel bloedverlies. Geen tampons gebruiken, alleen maandverband (vanwege infecties). Persoonlijk vond ik 't fijner om thuis te zijn, zeker toen het vruchtzakje eruit kwam. Dat kan best groot zijn, vond ik emotioneel ook ff lastig. Veel sterkte ermee! Hopelijk is het gauw voorbij.

3 jaar geleden

Zolang het alleen nog afscheiding is wil ik wel gewoon werken, alle afleiding is meegenomen. En als het niet gaat kan ik me altijd nog ziekmelden en rustig thuis blijven. Maar voor nu is afleiding fijn.

3 jaar geleden

Vier weken geleden heb ik een miskraam gehad. Ik ben ook gewoon blijven werken. Die week had ik afleiding nodig en mensen om me heen. Zo heb ik het snel een plaatsje kunnen geven. Als je thuis zit blijf je er continue aan denken. Maar dat is voor iedereen natuurlijk hun eigen keus. Het is en blijft moeilijk. Heel veel sterkte 🌹

3 jaar geleden

Vier weken geleden heb ik een miskraam gehad. Ik ben ook gewoon blijven wer ...
Dankjewel, op dit moment heb ik al 2 dagen bruine afscheiding.. wn verder eigelijk niets. Voel me inderdaad niet zwanger meer.. hoop dat het snel doorzet. Zodat mijn lichaam ook gewoon kan herstellen. Heb wel aangegeven dat ik me ziek meld als het niet lukt. En heb alle ruimte hiervoor gekregen. Ook extra pauze, rustmomentje en een traan was allemaal geen probleem.

3 jaar geleden

Zolang het alleen nog afscheiding is wil ik wel gewoon werken, alle afleidi ...
Fijn dat je werk in elk geval begrip heeft voor de situatie en je extra pauze geeft. Iedereen doet 't op z'n eigen manier en je kunt inderdaad altijd nog naar huis als het echt niet gaat. Ik ben ook na 5 dagen weer gaan werken, ik werd gek van 't thuis zitten. Hopelijk zet 't snel door voor je! Nogmaals sterkte.

3 jaar geleden

Gelukkig dat ze op je werk rekening houden met je situatie. Zodra de bloedingen toenemen kun je hevige buikkrampen krijgen dan zou ik wel aan je zelf denken en je rust pakken! 🌹

3 jaar geleden

Hey, ik ben nu 11 weken en het is er nu pas uit gekomen. Ik was 9 weken toen ik het wist dat het hartje gestopt is met kloppen op wss rond 8 weken. Het heeft dus lang op zich laten wachten. Ik heb enorm veel pijn dat de gynaecoloog denkt ik met een infectie zit. Ik zit nu de hele week thuis van mn werk. Heb je al kindjes of is dit je eerste? Bij mij was het mijn eerste.. ik heb er heel erg verdriet van. Groetjes en sterkte 💐

3 jaar geleden

Reactie op Bubble32

Hey, ik ben nu 11 weken en het is er nu pas uit gekomen. Ik was 9 weken toe ...
Wat verdrietig en rot he! Bij mij was het hartje gestopt met 7 weken en met 11 weken de miskraam gehad. Gaan ze bij jou iets doen aan de infectie? Hopelijk neemt de pijn snel af..

3 jaar geleden

Wel,ze weet niet zeker of ik een infectie heb,ze heeft mijn bloed af laten nemen en een staal genomen. Maandag of dinsdag weet ik meer. Dan gaat ze me opbellen. Dus ik denk wel dat ze dan iets zal doen aan de infectie. Als ik haar niet hoor,dan is alles goed.

3 jaar geleden

Reactie op Bubble32

Wel,ze weet niet zeker of ik een infectie heb,ze heeft mijn bloed af laten ...
Aww veel sterkte, dit is mijn eerste zwangerschap. Met 7 weken is het gestopt. Zit nu in week 8. Maar kom niet verder van bruine afscheiding. Morgen contact met de verloskundige.

3 jaar geleden

Morgen een afspraak bij de gynicoloog, voor pilletjes, omdat het niet echt opgang komt. Zou ik gewoon met de scooter daar heen kunnen? Het is om 16:00 en aangezien half Breda afgezet is, en het spits/laatste dag voor vakantie is.

3 jaar geleden

Morgen een afspraak bij de gynicoloog, voor pilletjes, omdat het niet echt ...
De pillen krijg je als het goed is mee naar huis en kun je zelf inbrengen (vaginaal). Daarna komt de miskraam binnen 24u op gang. Dus je kunt ze komende dagen zelf nemen en bepalen wanneer jou het beste uitkomt.

3 jaar geleden

Vandaag in het ziekenhuis geweest, en pillen gehad. Zonuist 4 pillen ingebracht en nu de nacht in. Hopen dat alles goed gaat morgen...

3 jaar geleden

Vandaag in het ziekenhuis geweest, en pillen gehad. Zonuist 4 pillen ingebr ...
Heel veel sterkte! Doe vast maandverband in voor de nacht, geen tampons gebruiken (kans op infecties). Houd er rekening mee dat 't dus ook vannacht kan beginnen, hoeft niet natuurlijk. Oja en neem lekker veel pijnstillers als je 't niet trekt, paracetamol en ibuprofen bijvoorbeeld. Ik had naproxen gevraagd aan de huisarts.

3 jaar geleden

Ik dacht.. laten we het rond bedtijd doen.. t begint na zo’n 6 uurtjes te werken.. helaas.. nu al finaal doorgelekt.. word een lange nacht.. maar voor een goed doel natuurlijk.

3 jaar geleden

Ik dacht.. laten we het rond bedtijd doen.. t begint na zo’n 6 uurtjes te w ...
Oh dat ging wel heel snel! Bij mij kwam het na 5 uurtjes..

3 jaar geleden

Gisteren avond om 21:30 4 pillen vaginaal ingebracht. Om 00:00 was het al raak.. ik werd wakker met veel buikpijn. Gelijk de pillen uitgeplast met veel bloedstolsels. De 3 uren daarop waren echt even een hel. Ik denk dat ik weeen gehad heb. Want het piekte hoog en ging 1 minuut weg en dan piekte het. In deze 3 uur vooral veel diaree gehad, 4 maal overgeven. En natuurlijk ook bloed verloren/stolsels.. vooral veel pijn gehad in linker arm, buik en rug en linkerbovenbeen.. na 3 uur lichtjes in slaap gevallen en nu 2 uurtjes geslapen. Nu geen pijn meer gelukkig en ga nu weer verder Proberen te slapen..

3 jaar geleden

Gisteren avond om 21:30 4 pillen vaginaal ingebracht. Om 00:00 was het al r ...
Poeh heftig he! Mijn gynaecoloog zei dat het inderdaad soort weeën zijn die je krijgt, omdat alles eruit "geperst" moet worden door je baarmoeder. Ik vond de pijn verschrikkelijk, maar natuurlijk ook doordat je weet dat je echt je kindje verliest. Hoe gaat het nu? Nog beetje kunnen slapen? Doe lekker rustig aan..