Hele vroege miskraam

lothilacia
2 jaar geleden
Volgen
Zojuist bevestigd dat ik een miskraam heb. Zo blij als we een paar dagen geleden waren zo verdrietig dat we nu al afscheid moeten nemen. We kwamen er vroeg achter, vooral omdat we al maanden in hormoonbehandelingen zitten en onder controle van de gynaecoloog. Ik voelde m’n lijf heel goed aan en wist gelijk dat ik zwanger was, alles was namelijk anders dan alle tijd ervoor. Die bevestiging vrijdag was een bevestiging voor het vertrouwen in mezelf. M’n hcg bleek alleen wel wat laag te zijn en daarom werd geadviseerd om de opbouw ervan met een zwangerschapstest te meten nog 1 of 2x in de komende dagen. Gister deed ik dat en ineens waren er 2 testen negatief. De hap wilde me niet doorverbinden met een gynaecoloog en dit had geen spoed dus ik kwam er niet door. Vanochtend weer bloed laten prikken en m’n hcg is dalende wat dus duidt op een miskraam. Ik heb geen krampen of bloedverlies maar wel enorm gespannen borsten en borrelende darmen. Heb ik recht op mijn gevoel hierin? Ook al was ik pas 5+3 zwanger?
Reageer
Typ hier je reactie
2 reacties
Janneke89
2 jaar geleden
Ooh wat jammer voor jullie! Toch helaas het goede nieuws veranderd in slecht nieuws. Je lijf kan je wat dat betreft echt nog wel even voor de gek houden bij een miskraam. Doordat je nog hormonen in je lijf hebt kunnen er nog zwangerschapskwaaltjes zijn.
mloes
2 jaar geleden
Allereerst wat vervelend voor je/jullie. :( Natuurlijk heb je recht op je gevoel hierin! Of het nou 5 weken was of langer, een miskraam is gewoon k.t en niet leuk om te moeten doormaken. Zeker als je er al een tijdje mee bezig bent en heel raag een kindje wil.