Miskraam pillen

Zwangere Dodo
2 jaar geleden
Volgen
Hoi, Ik ben benieuwd naar ervaringen met een opgewekte miskraam. Hier mijn verhaal. 8.15 pillen ingenomen. 11.30 vreselijke krampen. 1630 start bloedverlies. 18.00 binnen kwartier door kraamverband, heen gelekt. In (leeg) bad gezeten en het stroomde echt uit me. Gebeld en ze vonden het beter als ik even kwam. Was al behoorlijk suf van het bloedverlies. Ik was om 20.30 in het ziekenhuis. Ze schrokken wel van de hoeveelheid bloed. Er kwam een gynaecoloog en die heeft weefsel weggehaald uit de baarmoeder. Want als dat blijft zitten kan de baarmoeder niet samenknijpen en daardoor blijft het geheel bloeden en dat is gevaarlijk. Daarna hebben ze me steeds gecheckt en bloedverlies gewogen. Ik verloor in 20 minuten 250 cc bloed. Het ging nog te hard dus stollingsmiddel gekregen. Ze hadden ook op hb geprikt. Die was ook gezakt. Intussen was mijn bloeddruk vet laag en viel ik een beetje weg. Dat was wel spannend. Na een poosje mocht ik thee en toen mocht ik plassen en dat was oké. Ik voelde me een beetje beter. Gynaecoloog kwam nog langs en toen mocht ik naar huis. Ze waren heel lief. Ik heb ook het vruchtje gezien, dat mocht ik ook meenemen. Het ziet er niet uit als een 'kindje' maar dat komt omdat het al 3 weken in de baarmoeder zat. Ze denken dat ik een liter of meer bloed ben kwijtgeraakt. Heel goed dat ik ben gegaan. Ik hoor dus nu bij de slechte verhalen van dit proces. Dat vroeg ik nog, omdat ik benieuwd was of dit hoort. Ik moet rustig aan doen. Ik vloei nog steeds, maar lek niet meer zo heftig door. Maar verder alles ok. Hoe ging het bij jullie? Iemand dit ook meegemaakt?
Reageer
Typ hier je reactie
2 reacties
Kleinwondertje
2 jaar geleden
Allereerst sterkte met je verlies💖 ik ben zaterdag om 13.30 gestart met de pillen, heb ontzettend veel krampen en rugpijn gekregen uiteindelijk. Maar het bloeden bleef maar weg. Uit eindelijk om 23.00 voelde ik het bloed stromen, en ben ik na de wc gerend. Dit was ook het moment dat ik mijn vruchtje verloor. Ik heb het gelukkig wel op kunnen vangen, en uit eindelijk kunnen begraven maandag. Kon het ook niet zo weg doen want het was al zo compleet met armpjes beentjes vingertjes oogjes. Maar na dit moment dacht ik het ergste gehad te hebben. Helaas was dit niet zo. Ik heb tot 02.00 op de wc gezeten en enorme stolsels verloren. Zodra ik eraf kwam zat mijn verband alweer vol. Heb toen ookchet ziekenhuis gebeld, en die raadde me aan om nog tot 03.00 te wachten. Intussen was ik zo moe van de gehele dag, dat ik om 03.00 heb gezegd dat ik het wel tot de morgen gingen proberen. Ik ben toen in slaap gevallen, en werd om 05.30 wakker en lag in mijn eigen plas met bloed (sorry voor de vieze details) ik ben toen gaan douchen en toen verloor ik weer enorme stolsels. Hierna ben ik niet lekker geworden, gewoon simpelweg van al het bloed verlies, dus ik had beter wel even langs het ziekenhuis kunnen gaan. Gelukkig werd het bloeden vanaf dat moment wel minder, in iedergeval geen grote stolsels meer. Ik heb tot vandaag nog steeds last van het bloed verlies ben zo moe, en heel snel duizelig. Dus mijn ervaring hiermee is ook niet optimaal, maar wel beter dan die van jou haha!
Bubble32
2 jaar geleden
Wauw heftig zeg! Veel sterkte met je verlies! Ik heb ook een missed abortion gehad,maar het is nadien natuurlijk gekomen bij mij. Hoe ver was je al? Op hoeveel weken zat je toen je erachter kwam,en hoeveel weken zou het geworden zijn? Super veel sterkte gewenst! 💐