Ovulatietest na zwangerschapsverlies

Vlindermama
één maand geleden
Volgen
Hallo, Ik heb ondertussen 3 weken geleden mijn dochtertje verloren na 18 weken zwangerschap. Ik heb vanochtend een zwangerschapstest gedaan en deze was volledig wit/negatief. Ik ga er dus vanuit dat al het HCG uit mijn lichaam is. Ik heb ook controle gehad bij de gynaecoloog vanochtend en deze zei dat alles er goed uitzag en dat ik terug mag beginnen proberen voor een volgend kindje (als ik er klaar voor ben natuurlijk). Nu heb ik ook zojuist een ovulatietest gedaan en deze toonde al een vrij donker lijntje. De test lijkt dus aan te geven dat er morgen of overmorgen al een eisprong zit aan te komen. Ik had gelezen dat er vals positieve ovulatietesten kunnen zijn kort na een zwangerschap of miskraam. Maar geldt dit ook nog zelfs nu ik volledig negatief getest heb op de zwangerschapstest? Of mag ik ervan uitgaan dat de ovulatietest nu correct is en dat er effectief een eisprong zit aan te komen? Ik besef dat ik geduldig moet zijn, maar mocht iemand de situatie herkennen en haar ervaring wil delen, hoor ik het graag!
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
4 reacties
Piepoo
één maand geleden
Hoe is je cervix slijm? Ik kan daar altijd heel goed aan zien of mij ovulatie eraan komt
  • Rapporteren
Heidezicht
één maand geleden
Voor zover ik weet komt een vals negatieve ovulatietest na een verlies eigenlijk altijd door hcg wat nog niet weg is. Wat mij hielp was erbij gaan temperaturen, dan zag ik meestal de dag na de positieve ovulatietest een stijging van mn temperatuur en wist ik dat mn ei idd gesprongen was.
  • Rapporteren
Vlindermama
één maand geleden
Ik had gisteren wat meer slijm, dus zou inderdaad op ovulatie morgen of overmorgen kunnen wijzen. Ik heb nog nooit mijn temperatuur gemeten om eisprong te bepalen, maar kan ik ook eens doen! Bedankt!
  • Rapporteren
Sterren Mama
één maand geleden
Bij mij werkte de ovulatie testen direct goed hoor!
  • Rapporteren