20 Reacties

17 dagen geleden

🩷 dr brown flessen! Speen 2 hebben wij gepakt toen we zagen dat ons zoontje de flessen niet meer leeg gedronken kreeg (maar nog wel aan het zuigen was). Naar je kindje kijken, niet naar de aangegeven leeftijd. Sommige babies blijven altijd uit speen 1 drinken

17 dagen geleden

Erg fijne flessen. Ik heb zelfs tot 3/4 maanden de prematuurspeen gebruikt, omdat m’n baby te gulzig dronk. Zoals hier benoemd zou ik niet kijken naar de aangegeven leeftijd.

17 dagen geleden

Gebruik ze nu al 10 maanden. Zij over gestapt rond de 3/4 maanden naar speen 2. Vind het fijne flesjes.

17 dagen geleden

Ik vind ze heel fijn. Heb ze 1,5 jaar lang gebruikt. Spenen wisselen doe je wanneer je kindje na 15-20 min de fles nog steeds niet (bijna) leeg heeft maar wel nog wilt drinken. Wij zijn altijd bij nr 3 gebleven. Nr 4 was te groot en daarna gestopt met de fles.

17 dagen geleden

Ik geef borstvoeding. Ons zoontje is nu 11 maanden en drinkt zijn gekolfde bv nog steeds met speen 1. Nooit noodzaak gezien om een grotere speen te gebruiken.

17 dagen geleden

Ik heb ze vervangen voor Difrax want Difrax flessen lekker hier tenminste niet (en we hebben er 7). Wij gebruiken Difrax fles met dr browns maat 2 flesspeen sinds 4 maanden geloof ik ongeveer.

17 dagen geleden

Goeie ervaring mee!

17 dagen geleden

Ik vond het echt bizarre ondingen. Al die verschillende onderdelen en ze lekten ook. Ze worden door zoveel mensen aangeraden dat ik er een hoop had ingeslagen maar we zijn heel snel overgegaan op Tommy tippee flessen

17 dagen geleden

Ik zweer bij deze flessen maar is net wat jou kleintje fijn vind.. ik had eerst avent en toen difrax en dat werkte voor ons niet. Onze zoon is 8 weken en zit al bij speen 2. Met speen 1 deed hij een uur over zijn flesje.

17 dagen geleden

Hangt af van je kindje 😊 Mijn dochter ging er supergoed op, mijn zoon kon er niks mee. Dus bij hem Difrax gebruikt, maar vonden wij wel ondingen. Erg veel lekken.

17 dagen geleden

Verschrikkelijkr flessen die blijven lekken. Ik ben overgestapt Philips Avent

17 dagen geleden

Wij zijn heel tevreden over de smalle flessen, alleen het schoonmaken vind ik een kriem😅. Onze dochter heeft altijd nr 1 gebruikt, we zijn dus nooit naar een grotere speen over gegaan. Onze zoon is nu 3 weken oud en drinkt ook goed uit de fles met speen 1.

17 dagen geleden

Helemaal goed. Ooit mee begonnen omdat ze ook glazen flessen hebben. Die zijn nu wel allemaal kapot haha, maar we hebben nu dus de plastic variant. Geen lekkage hier en alles kan in de vaatwasser.

17 dagen geleden

Ik zweer echt bij deze flessen. Gebruik ze nu al 7 maanden en weet niet of het komt door de flessen of me baby maar nooit last van krampjes of iets gehad!

16 dagen geleden

Op aanraden van m’n zusje deze gekocht en bevalt mij prima. Ons zoontje krijgt bv, op z’n papadag en in het kdv krijgt hij de premature speen. Hij is nu 4,5 maand

16 dagen geleden

Hier gebruiken wij ze ook. Geen lekkages , geen krampjes niks. 4 maanden speen 1 🙈. Speen 2 gaat te snel, en hij heeft teveel zuigbehoefte maar wilt bijna geen fopspeen.

16 dagen geleden

Wij waren al wat eerder over naar speen 2. Met een week of 10. Ging echt beter bij ons

16 dagen geleden

Gebruiken jullie de brede of smalle hals flessen?

16 dagen geleden

Het is dat de lactatiekundige aanraadde om over te stappen op Dr Browns maar vind ze waardeloos, lekken zo vaak! Zodra het kan stappen we weer terug op Mam flessen, die bevielen veel beter

16 dagen geleden

Hier met de nutrilon omneo die wat dikker is na 2 weken al over op speentje fase 2. Inmiddels de M speen van difrax er op gedaan (bij 10 weken) want de fase3 gaat nog net te snel en de fase2 te langzaam.