5 Reacties

17 dagen geleden

Het woord buidelen zegt het al, je kan ermee op de bank zitten. Niet lopen etc. Je hebt je handen vrij, om een boek vast te houden of wat te eten of zo maar niet om dingen in huis te gaan doen waarmee je moet lopen

17 dagen geleden

Niet heel stevig inderdaad. Wel lekker om je kindje jiet vast te hoeven houden terwijl hij of zij wel lekker bij je ligt. En het zit best strak, vind ze hier heel lekker.

17 dagen geleden

Hi, ik vond het in de eerste paar maanden wel handig voor in huis om even mijn handen vrij te hebben. Maar het is niet stevig genoeg om de baby er lang in te laten zitten en ik moest ook vaak extra steun geven onder zijn kontje. Ik heb dus vaker de draagzak gebruikt (ook in huis). Achteraf vind ik het Buidelshirt het geld niet waard, maar als je hem bv op Vinted voor een klein prijsje kan krijgen is het wel een handig dingetje voor erbij.

17 dagen geleden

Ik zou als ik jouw was even passen bij een babywinkel in de buurt. Ik was ervan overtuigd dat het fijn was, totdat ik het ging test bij babypark. Vond het vreselijk zitten! Toen maar voor een draagzak gegaan haha.

16 dagen geleden

Met de Womboo kun je alleen buidelen, niet dragen. Quokkababy heeft (als één van de weinigen) een buidelshirt waar je ook mee kan dragen. Het leek mij ook wel wat, maar het schijnt wel warm te zijn in de zomer. Dus ik laat het eerst maar zitten.