5 Reacties

18 dagen geleden

Oo ik had dit ook. Gevoel was wel gelijk weg na de bevalling. Veel water drinken en in beweging blijven. Hoe pijnlijk ook soms. Bij mij was het ook soms een "doof" gevoel.

18 dagen geleden

Heb je misschien last van vocht in je benen? Zoja, voetjes lekker omhoog

18 dagen geleden

Heel herkenbaar! Ik heb dit tijdens mijn zwangerschap, en soms erna, last gehad van krampen aan de zijkant van mijn bovenbenen. Slapen ging daardoor moeizaam. Wat mij helpt is inderdaad veel water drinken en bewegen!

18 dagen geleden

Joe ik heb dit ook af en aan. Sommige dagen heel erg, met name bij stil staan & andere dagen niet. Inmiddels 29 weken zwanger, maar heb het al een hele tijd. Hier helpt magnesium wel tegen de kuitkrampen snachts, maar hiervoor helpt het niet. Ik probeer genoeg te drinken en genoeg zout te eten, verder weet ik het ook niet 😅😅

18 dagen geleden

Nog even terugkomend hierop. Bij mij kwam het uiteindelijk vanuit mijn bilspieren. Doordat je houding erg verandert tijdens je zwangerschap (en na de bevalling is het ook weer zoeken wat een goede houding is), compenseerde ik met mijn bilspieren. Hierdoor werd een zenuw in mijn bil soms wat geïrriteerd wat dan weer uitstralende pijn naar mijn bovenbenen gaf. Ik kreeg toen als tip van de bekkenfysio om mijn billen los te masseren met een tennisbal tegen de muur. Dat hielp ook echt wel in mijn geval :) Sterkte in ieder geval, ik weet hoe vervelend het is!