11 Reacties

18 dagen geleden

Nee, dit is geen warmte uitslag. Als ze er geen last van heeft en niet ziek oogt, zou ik het even aanzien, anders morgen alsnog de hap bellen.

18 dagen geleden

Ziet eruit als netelroos, zeker als je zegt dat het jeukt en voelbaar is. Maar je kunt dit het beste door een arts laten beoordelen. Je zou even kunnen kijken hoe ze zich voelt en anders de hap bellen voor antihistamine en een koelzalf.

18 dagen geleden

Reactie op Chef Lissocat

Nee, dit is geen warmte uitslag. Als ze er geen last van heeft en niet ziek ...
Ze had alleen veel jeuk. Ze slaapt nu gelukkig. Ze heeft geen koorts en oogt niet ziek.

18 dagen geleden

Zou zelf ook zeggen netelroos. Krijg dat zelf ook van bepaalde wasmiddelen/ geparfumeerde producten en dan zien mn armen er ook zo uit. Als het niet wegtrekt maandag even de dokter bellen (of een foto sturen via dokters app, als ze daar bij jou dokter ook mee werken). Tenzij ze wel ziek wordt of je het niet vertrouw, dan de hap.

18 dagen geleden

Reactie op Peony94

Zou zelf ook zeggen netelroos. Krijg dat zelf ook van bepaalde wasmiddelen/ ...
Dank voor je reactie! Ze heeft toevallig vanavond gedoucht met een nieuwe douchegel welke ze vandaag voor t eerst heeft gebruikt. Kan dit eventueel ook daardoor komen? Ik hou het zeker in de gaten de aankomende dagen.

18 dagen geleden

Mijn dochter heeft ooit ook zo’n reactie gehad, waarschijnlijk op soja. Was de volgende dag weg. We hebben wel anti-histaminedrank gekregen voor als het nog een keer gebeurt 😊 Maar wij zijn natuurlijk geen dokters. Je kan altijd de huisartsenpost even bellen als het er morgen nog zit.

18 dagen geleden

Dank voor je reactie! Ze heeft toevallig vanavond gedoucht met een nieuwe d ...
Klinkt aanemelijk. Je zou m een paar dagen niet kunnen gebruiken en dan weer wel om het te testen (of gewoon uit voorzorg niet meer)

18 dagen geleden

Mijn zoon heeft dit ook ooit gehad, over zijn hele lichaam ook vooral zijn buik. Na twee dagen zalf smeren toch naar de huisarts gegaan ivm de jeuk en zalfje gekregen. Die avond kreeg hij koorts. Bleek toch netelroos bij een virusinfectie. Dat komt geloof ik vrij vaak voor.

18 dagen geleden

Reactie op anoniemietje

Mijn zoon heeft dit ook ooit gehad, over zijn hele lichaam ook vooral zijn ...
Drankje gekregen ipv zalfje. Als ze er veel last van heeft zou ik wel even langsgaan wij hebben het drankje wel een week moeten geven geloof ik voor het voorbij was. Hopelijk bij jullie sneller

17 dagen geleden

Reactie op anoniemietje

Drankje gekregen ipv zalfje. Als ze er veel last van heeft zou ik wel eve ...
Vanochtend gechat met de doktersassistente via de website van onze huisarts. Ze zei dat het waarschijnlijk warmteuitslag of toch iets van een allergische reactie is. Ze heeft ons geadviseerd om verkoelende gel te kopen. Dit heb ik gedaan. Ziet er naar mijn idee iets beter uit als gisteravond.

17 dagen geleden

Vanochtend gechat met de doktersassistente via de website van onze huisarts ...
Gelukkig! Dan gaat het vast de goede kant op nu