22 Reacties

één maand geleden

Ik ben vanaf week 4-6 doodziek geweest qua kotsen en misselijkheid tot week 24

één maand geleden

Ik bij beide zwangerschappen tot week 30. Hoewel het deze 2e zwangerschap zich wel echt beperkte tot de misselijkheid. 1e was een HG met veel overgeven. Dus ik had niet echt een piek.. maar gelukkig komt het niet heel veel voor van die extreme gevallen 🤣

één maand geleden

Het werd bij mij langzaamaan wat beter vanaf 20 weken.

één maand geleden

Tot week 14!

één maand geleden

Van week 6 tot week 16

één maand geleden

Ik heb ook niet echt een positief bericht, want ben echt spuugmisselijk geweest tot week 23. Daarna nog elke dag weeïg en misselijk, maar wel behapbaar. Hoop dat het snel over gaat 😊

één maand geleden

Poehhh hoop ik ook voor je! Bij mij was het toen nog steeds heel erg, maar ik had HG. Vanaf 15 weken werd het minder maar ik zat ook aan de medicatie vanaf week 8. Ergste piek was wel tussen 8-11 weken.

één maand geleden

Week 6, 7, 8 en 9 waren echt niet leuk kwa misselijkheid. Ben nu 11 weken en voel me stukken beter, moet alleen met het tandenpoetsen goed uitkijken dat ik niet moet spugen.

één maand geleden

Bij mij ging helaas de misselijkheid pas weg toen ons kindje geboren was Ikbhad een zware HG Vanaf week 24 ging het wel iets beter, (lees de sonde ging eruit), Hoop voor je dat jezelf geen HG hebt😘

één maand geleden

Bij mij ging het weg vanaf week 14/15 ongeveer.

één maand geleden

Ik ben nu 11 weken en heb het idee dat het iets minder wordt. Extreme opgeblazen gevoel is in ieder geval weg. 🤞

één maand geleden

Ik ging vanaf week 7tm week 11 volle bak ziek. Toen dacht ik 1 week dat het voorbij was en kwam het daarna voor 2 volle weken terug. Nu vanaf de 22 weken heb ik op en af goede en slechte dagen, maar helemaal jofel en mezelf voel ik me niet.

één maand geleden

Week 11 en 12. Natuurlijk Natuurlijk precies tijdens onze rondreis in het buitenland! De gedachte was "als ik verder ben in de zwangerschap is het vast te zwaar om op rondreis te gaan" terwijl ik na die misselijkheidsweken tot aan bijna einde zwangerschap bij wijze van op wereldreis had gekund. Maar goed, moet niet klagen met zo weinig zwangerschapsklachten verder gehad te hebben.

één maand geleden

Hoogtepunt lag volgens mij rond de 11/12 weken, daarna nam het langzaamaan weer iets af. Rond 14/15 weken begon ik me toen echt weer wat beter en energieker te voelen.

één maand geleden

Van 6-10 weken was ik extreem misselijk. Algemeen heeft de misselijk zich aangehouden tot circa 18 weken. Bij vermoeidheid werd het erger. Misschien je verloskundige bellen of je iets tegen de misselijkheid mag hebben? Bij mij hielp het niet maar is het proberen waard! Hopelijk voel je je snel fitter en kan je gaan genieten op Bali!

één maand geleden

Ik was van weeek 6 tot week 14 echt verschrikkelijk misselijk. Medicatie gekregen maar hielp weinig

één maand geleden

Week 6 tm 13 ofzo denk ik…

17 dagen geleden

Zijn er meer meiden die met week 11/12 ineens misselijk werden? Ik had eerst alleen een misselijk gevoel als ik niet op tijd at. Nu dagen er tussen dat als ik maar wat eet alles er uit komt met veel zuur.

17 dagen geleden

Eerste zwangerschap week 6 tm week 20.... tweede zwangerschap vrijwel niet!

16 dagen geleden

Reactie op ND93

Eerste zwangerschap week 6 tm week 20.... tweede zwangerschap vrijwel niet! ...
Nou mijn eerste zwangerschap ook vanaf 5 weken tot zeker 18 weken. Nu had ik daar dus geen last van. Tot nu. Ineens deze week is het mis en geef ik veel zuur over. Had jij bijde zwangerschappen het zelfde geslacht? Dat vraag ik me echt af want ik heb nu een hele andere zwangerschap.