5 Reacties

één maand geleden

Ik zou zeker een pauze inlassen. Mijn dochter heeft er ook heel veel last van (gehad). Wij hebben meerdere pauzes ingelast. De olie door de hapjes zou ik wel aanraden. Werd bij ons ook door her cjg, de diëtiste en later de kinderarts aangeraden. Sowieso al voor de gezonde en goede vetten. En het helpt echt met de ontlasting. Wij hebben trouwens ook rapley gedaan, werkte voor ons ook heel prettig.

één maand geleden

Ik zou ook even pauzeren. En dan over een tijdje weer opnieuw proberen met kleine hoeveelheden.. Olijfolie zou je inderdaad wel straks kunnen toevoegen, werd ons ook geadviseerd. Maar je moet doen waar jij je goed bij voelt..

één maand geleden

Hier hetzelfde maar lijkt vooral de banaan te zijn. Hier nu even mee gestopt en gaat wat beter. Ontlasting blijft harder dan het was. We geven standaard water, af en toe pruim en ook wat olijfolie door de hapjes. Dat laatste zie ik juist als iets gezonds. Olie is heel goed. Het zijn goede vetten en ook baby's hebben vetten nodig.

één maand geleden

Reactie op September2109

Hier hetzelfde maar lijkt vooral de banaan te zijn. Hier nu even mee gestop ...
Waarom lijkt olie jou verre van goed?

één maand geleden

Ik zou inderdaad even pauzeren. Als je weer begint, olie toevoegen. Krijgt ze tussendoor ook wat water bij haar hapjes? Dat kan ook helpen. Pruimenhapje geven erbij helpt ook wel wat