7 Reacties

15 dagen geleden

Vaak is het een fase. Wat er in me op komt: Volkoren crackers, beschuit, knijpkwark, ei, gezonde pannenkoeken op basis van banaan, smoothie, wentelteefjes (brood in ei dopen en bakken), pap, tosti etc. Offf wel brood, maar dan zelf het beleg kiezen en zelf maken?

15 dagen geleden

Misschien iets van crackers ofzo zoals cracottes? Of meenemen naar de supermarkt en kijken wat hij zelf uit zou kiezen? Is het met vier jaar te doen om eens te vragen waarom hij op de opvang wel brood lust en thuis niet? (Geen idee hoor, mn kind is 15 maanden haha)

15 dagen geleden

Wentelteefjes

15 dagen geleden

Zelf beleg laten kiezen, of even uitwijken naar iets wat je liever niet dagelijks geeft? Zoals jam of hagelslag. En dan daarna weer terug naar eerst hartig en als die op is eventueel nog jam of hagelslag. Ons kindje eet ook graag maiswafels met pindakaas op het moment.. Of gewoon een banaantje?

14 dagen geleden

Op de opvang hebben ze waarschijnlijk ander brood. Wij hebben het omgekeerd, ze vinden het brood van de opvang minder lekker.

14 dagen geleden

Wat geeft hij aan dat hij wel wil eten? En wat is precies het probleem van niet willen ontbijten/lunchen? Is hij duf, kan hij niet goed meekomen gedurende de dag, heeft hij flink ondergewicht?

14 dagen geleden

Reactie op Ballo

Wat geeft hij aan dat hij wel wil eten? En wat is precies het probleem van ...
Hij zegt dat hij geen honger heeft. Nee niet duf en komt de dag gewoon door En geen onder gewicht.