43 Reacties

16 dagen geleden

Wij hadden 2-3 nachtflessen soms en gooide die in de gootsteen na gebruik en de dag erop mee naar beneden

16 dagen geleden

Hoef je echt niet direct te wassen, als je het erna maar fatsoenlijk doet! Ik heb dit lang wel altijd gedaan en begrijp nu niet zo goed meer waarom ik dat deed haha, heeft me toch alles opgeteld wat kostbare slaap gekost!

16 dagen geleden

Even plat op z'n Dordts gezegd: beje nie goe 😅? Ik smeet die flesjes zsm de wasbak in. Komt morgen wel lataaah 🤭. Als je het maar goed doe!

16 dagen geleden

Hier ook meerdere flessen voor de nacht zodat ik ze niet schoon hoef te maken. Soms spoel ik het af met water voordat ik nog even ga plassen, om de volgende voeding weer te gebruiken. Kinderen zijn nooit ziek, diarree, spruw oid ook niet gehad. Verder nog tips: koop een waterkoker waar je meerdere temperatuurstanden 40c) op hebt, geen gedoe met mengen van water. Verschoon een luier alleen bij poep of extreem vol met plas, zie kleine maar luiers kunnen ook heel veel absorberen. En zet het licht zo minimaal mogelijk.

16 dagen geleden

Ik nam ook heet water mee naar boven en maakte ze wel altijd gelijk schoon.. maar nu doe ik het pas de volgende ochtend kindje is al ouder.

16 dagen geleden

Kan gewoon als je ze uitkookt voor dat je ze weer gebruikt

16 dagen geleden

Wij nemen torentjes voeding mee naar boven op de badkamer. Daar nemen we lauw water uit de kraan om flesje te maken. Daarna spoel ik t flesje even met warm water uit en gebruik ik hem in de vroege ochtend weer gewoon hoor.

16 dagen geleden

Natuurlijk kan dat! Ik spoel flessen wel eens goed schoon en gebruik ‘m dan nog eens. Ik spoel de flessen ook wel eens niet om ‘s nachts. Die gaan volgende dag in het hete sop en worden dan goed geboend. Gaat prima. Maak het jezelf vooral gemakkelijk inderdaad! Een poedertoren is ook echt een aanrader ‘s nachts, vind ik.

16 dagen geleden

Reactie op ND1992

Hier ook meerdere flessen voor de nacht zodat ik ze niet schoon hoef te mak ...
Zo een waterkoker heb ik ook al aangeschaft. Die kan ik inderdaad ook gewoon mee naar boven nemen. Dank de tip!

16 dagen geleden

Haha ik word iedere ochtend wakker alsof ik een slecht huisfeestje heb gehad met een collectie lege flesjes op m’n nachtkastje 🤪 Volgende ochtend goed uitspoelen en hop in de afwasmachine. Verder een poedertorentje met de juiste hoeveelheid schepjes op m’n nachtkastje en een thermosfles met gekookt water.

16 dagen geleden

Wij hebben een Babybrezza aangeschaft en naast ons bed gezet (naast mijn nachtkastje). BESTE KEUZE OOIT!!!!! Wat een heeeerlijk ding zeg! Ideaal. Zodra baby wakker werd drukte ik op 1 knopje en binnen een paar seconden had ik een flesje melk op perfecte temperatuur! Gebruiken hem elke dag met heel veel liefde 🙈 En dan inderdaad meerdere flesjes zodat je er niet uit hoeft.

16 dagen geleden

Elke avond neem ik een plastic mandje mee gevuld met 4 flessen, een poedertoren, thermosfles met water 65c, een leeg glas en iets om te roeren (mes of chopstick). We hebben boven ook altijd een fles mineraalwater om te mengen als het water nog te heet is. Volgende ochtend gaat het mandje mee naar beneden en dan pas spoel ik alle flessen met koud water en dan gaan ze daarna in een hete sop (wij gebruiken een plastic salade kom speciaal voor de baby flesjes, hoef je niet de hele goot schoon en vullen). Gebruik trouwens glazen flessen, heb het idee dat die makkelijker en schoner blijven, vooral bij volgende dag spoelen. In die plastic flesjes blijft weleens een melk geur hangen…

16 dagen geleden

Hoi, wij hebben dit ook regelmatig gedaan hoor. Gewoon thermosfles mee naar boven en de poedermelk in bakjes. Flesjes gewoon de volgende ochtend goed spoelen, en bij ons gingen ze in de vaatwasser. Regelmatig een een uitkoken... Is altijd prima gegaan 🤷‍♀️

16 dagen geleden

Wij spoelen de fles ‘s nachts pas om als de volgende voeding aan de beurt is 🫢 en boven hebben we een poedertoren en waterkoker op temperatuur in te stellen waaronder 40 graden (€35 bij Blokker)

16 dagen geleden

Nee joh, niet 's nachts schoonmaken hoor! Volgens ochtend is vroeg genoeg.

16 dagen geleden

Ik had in de slaapkamer een flesverwarmer van avent. Die heeft een warmhoud stand. Deed van te voren hoeveelheid afgekoeld gekookt water in de fles en in de warmer. Na 15 min is die op temperatuur. Snachts was het dan een kwestie van even testen en poeder vooraf geschept in een torentje erbij mengen en klaar binnen paar tellen. Geen gezeik met half slaperig warm en koud water mengen. Ik had een bak met zeep en water al klaar in de badkamer en dat was dan gewoon even uit elkaar halen en erin om de volgende ochtend af te wassen. Maar volgende ochtend wassen is ook geen ramp.

16 dagen geleden

Waarom lijken jullie allemaal warm water te gebruiken voor de nachtvoedingen? Tegenwoordig is kamertemperatuur al lang ok hoor! Eenvoudig al enkele flesjes gevuld met juiste hoeveelheid water erin, poeder doe je er dan pas bij voor het voeden. Volgende dag afwassen en klaar 🙃. Al 6 maand zo gedaan, nooit iets verkeerds aan gemerkt 😅

16 dagen geleden

Ik ben zelfs zo erg dat ik voor 24 uur flesjes had. Hoefde maar 1x per dag alles af te wassen😅

15 dagen geleden

Reactie op Fannyfield

Waarom lijken jullie allemaal warm water te gebruiken voor de nachtvoedinge ...
Dit dus, lang leve flesjes op kamertemperatuur... 4 jaar geleden bij ons zoontje zo gedaan en gaan we nu binnen enkele weken weer zo doen.

15 dagen geleden

Reactie op Caatje1988

Ik ben zelfs zo erg dat ik voor 24 uur flesjes had. Hoefde maar 1x per dag ...
Ik ook! Zó handig.