45 Reacties

één jaar geleden

Roomservice? Of eerder gaan eten en dan met de kleine erbij?

één jaar geleden

Wij lieten de baby slapen in de maxi cosi, en zo mee naar het restaurant

één jaar geleden

Weet niet hoe laat jullie kleine in de avond naar bed gaat? Maar wij gingen gewoon op tijd uiteten (nog steeds als we op vakantie zijn) Dan waren/zijn we rond half 8/8 uur wel weer op de kamer en ging onze zoon naar bed. Soms werd het wel wat later maar daar is het ook vakantie voor.

één jaar geleden

Lunch en diner omruilen. Dus in de middag een stuk uitgebreider eten en in de avond desnoods op de kamer een broodje/stokbrood zoiets. Vonden wij ook wel wat hebben! Maar wij deden dat vaak voor 2 avondjes.

één jaar geleden

Een huisje boeken Ipv hotel. Wij gaan altijd als lunch uitgebreid dineren in een restaurant (vaak Italië of Frankrijk), en dan in de avond nog in het huisje een salade, soepje met brood etc. En natuurlijk lekker drankje en hapje. Hotel vind ik zelf geen doen met een baby.

één jaar geleden

Ik heb daar nooit een 'ding' van gemaakt. Wij gingen vaak rond 18.30 uur eten. Onze zoon zat er in de kinderstoel bij, at op die leeftijd mee waar hij zin in had, kreeg tussendoor een fles en ging in de kinderwagen liggen als hij moe werd en wij nog niet waren uitgegeten.

één jaar geleden

Wij gaan of eten als zoon slaapt (dan wel in hetzelfde pand, iPad is babyfoon met camera en dus live te zien en horen via eigen telefoon) of we eten heel vroeg dat zoon mee-eet

één jaar geleden

Denk lekker een beetje loslaten! Wij gaan in mei op vakantie met onze dochter, ze is dan 9 maanden. Ik denk er nog niet over na, zien het daar wel. De "perfecte" vakantie gaat het denk ik toch niet worden ;-)

één jaar geleden

Als wij ergens heen gaan doen we meestal een uitgebreide lunch en in de avond voor diner gewoon een broodje oid en dat eten we op de kamer op. Je zou ergens iets kunnen bestellen en afhalen. Wel proberen we altijd een hotel te boeken waar een apart kamertje, hoekje (of evt zelfs de badkamer) of iets is waar het bedje kan staan zodat wij niet de hele avond in het donker hoeven te zitten.

één jaar geleden

Hier of al optijd gaan eten met kleine erbij. Maar wij kijken altijd naar iets van een appartement waar we ook eventueel zelf kunnen koken en sowieso apparte slaapkamer. Zodat we savonds lekker ook even tijd voor elkaar hebben met lekkere hapjes en drankjes. Dan is het wel echt de moeite waard een vakantie. Ik ben zelf geen fan van kind op de kamer en babyfoon mee. Maar dat is ieder voor zich. Ik kan Spanje erg aanraden, Spanjaarden zijn echt fantastisch met kleine kinderen... overal waar wij kwamen met onze zoon kreeg hij vanalles toegestopt of waren ze met hem aan het spelen....en mooi weer, lekker eten en de hele dag door eten te krijgen.

één jaar geleden

Wij gingen 8 dagen all inclusive toen onze zoon 11 maanden was. Diner was altijd 1830, vaak gaf ik daarvoor al een fles (thuis normaal altijd pas na het eten) en tijdens diner at hij dan nog mee. Liet hem dan vaak einde van de dag powernapje doen, zodat die het wat langer vol hield. Ging dan vaak rond 2100/2130 slapen. Of later het ochtendslaapje en hierdoor dus ook later het middagslaapje en deze wat langer laten duren dan normaal. Thuis gelijk weer terug naar het normale ritme en dit ging heel goed.

één jaar geleden

Lekker slapen in de buggy terwijl je over de boulevard loopt. Kindjes zijn vaak flexibeler dan de ouders

één jaar geleden

Baby in de kinderwagen en dan naast je of baby in de kamer met babyfoon. Dat laatste deden wij eerder maar moet bekennen dat wij dus wel vaak voor kleinschaliger hotels kiezen waar dat ook makkelijk kan.

één jaar geleden

Wij zijn dan altijd rond 17u gaan eten zodat we op tijd terug waren (dat is lastiger in landen met een siësta natuurlijk; mijn tante at zoals aangegeven middag meer en avond gewoon samen in tent of huisje). En niet alle kindjes zijn flexibel. Onze dochter slaapt niet geweldig dus wij hechten waarde aan de avond rituelen en kunnen/konden op die leeftijd haar dan ook niet in een buggy laten slapen

één jaar geleden

Wij gingen vorig jaar ook met het vliegtuig weg naar een resort en hij was toen 7 maanden. Is wel echt lastig ja.. wij lieten hem een extra slaapje doen eind van de middag. Dan trok hij het tot 19:00. Dan eten en rondje boulevard of even op het terras in het hotel en daar op de grond beetje spelen. Thuis lag hij om 19:00 altijd echt te slapen en hier werd het uiterst 22:00 maar meestal 21:00. We gingen dan gewoon naar bed met zijn alle :). Vond dat echt super laat voor hem maar kon niet echt anders

één jaar geleden

Wij hebben een dametje dat dus alleen in bedje slaapt 🤓 We hebben al meerdere keren verbleven in de appartementen van cordial santa águeda, gran canaria. Dan heb je 2 of meer slaapkamers, een dikke keuken met kookeiland, wasmachine, droger, tuin en netflix. Dametje op tijd naar bed en wij lekker chillen in de tuin, of een filmpje kijken. En lekker zelf koken. Vakantie heb je pas als je kindje goed slaapt 😁 En overdag (lunch) bestelde we dan iets super lekkers bij de naastgelegen beachclub, super lekkere sushi... 1 week met zn 3 was iets van 1800.. en heb je meer geld, dan zijn de ocean front appartementen ook echt aan te raden! Prive zwembad en zonsondergang in je tuin 😍😍😍

één jaar geleden

Uitgebreid lunchen en s avonds wat kleins/makkelijks

één jaar geleden

Wij zijn vorig jaar 2x geweest. 1x bij 9 en 1x bij 11 maanden. Beide keren een huisje gehuurd met keuken. S'avonds namen we hem gewoon mee uit eten. Dan om half 6 in het restaurant. Direct een potje laten opwarmen en geven en zodra wij aten smulde hij mee van de groenten en het stokbrood. Anders gingen we bij de lunch uitgebreid uit eten en s'avonds in het huisje tapas of een broodje ei.

één jaar geleden

Zolang de kinderwagen in liggende positie kan, kan je de baby meenemen. Baby al slapend overpakken

één jaar geleden

Wij boeken altijd een Airbnb met eigen zwembad. Overdag als de kids slapen kan jij lekker relaxen. En 's avonds kunnen ze ook in hun eigen kamer slapen en jij ergens in/om het huis je ding doen!